Spetsnaz Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Szanowni państwo w dniach 12-13 lipca odbędzie się piknik ASG w Krynicy Morskiej. W programie szturm plaży, strzelanka na wydmach prezentacja sprzętu "ludności cywilnej" oraz dobra zabawa (morze, słońce...). Oraganizator jest w trakcie załatwiania kwestii noclegu. Kwestia wpisowych nie jest jeszcze rozwiązana ale jerzeli będzie to będzie to kwota symboliczna (n.p. 10 zeta) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 19, 2003 Author Report Share Posted June 19, 2003 UWAGA liczba miejsc ograniczona!!!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 no jak bedzie jak w ELBLĄGU to ja sie zjawie; jesli tylko bede w kraju :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 no choc raz mi termin pasuje :D ja bede! juz mozesz zarezerwowac dla mnie miejsce :D Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Witam A gdzie jest ta Krynica ?? Nad morzem :P A zreszta czy to wazne ... Na razie mam wolny termin i nie widze niczego na przeszkodzie ku temu bym sie tam stawił. Pozdraawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Hmmm pomysl zlotu jak najbardziej chwalebny ale mam pewne watpliwosci, ktore moze ktos rozwieje: 1. strzelanie na plazy - wszedzie piach i syf - ciagle zaciecia + uszkodzenia - czy ktos juz strzelal z AEGow na plazy? czy nie kluci sie to z funkcjonowaniem karabinkow? 2. ogolny upal - jakie stroje beda preferowane? miesjskie czy zielone CAMO ? :) a moze klapki + kapielowki? :) Wydaje mi sie, ze bedzie to graniczylo z proba autodestrukcji poprzez zmiane stanu skupienia ze stalego na lotny ;) Pozdrawiam Hargin Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Znam Krynice Morską doskonale.Wydaje mi się ze lepiej by bylo strzelaca sie w lesie miedzy wydmami a droga [na samym pozatku miejscowosci] a to ze wzgl. na : -niesamowita rzezbe terenu -pozostalosci po niemieckich umocnieniach [btw. mozna wziasc wykrywacz metali i gwarantuje ze nie odjedzie sie z pustymi rekoma] -brak takiej ilosci piachu jak na plazy :) Ja z przyjemnoscia przybede. Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 23, 2003 Author Report Share Posted June 23, 2003 Więc to nie będzie typowy zlot, to będzie piknik w niewielkim gronie, będzie pokazówka dla publiczności reszta zależy od nas czy grill czy strzelanka czy bikini. Mam załatwione ponton oraz łudź dla szturmu, po pokazie sprzętu dla cywili robimy co chcemy. Pozdrawiam specnaz. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 no stary ja sie pisze- termin mi pasuje ,a do tego miejscowosc ktora jest bliska mojemu sercu.masz moje gg 4433285 -mozesz mnie juz wpisac na liste. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted June 24, 2003 Report Share Posted June 24, 2003 jaki piach? jaka woda? jaki upał? ja chce desant na plaże:) troszka wody nikogo jeszcze, ani niczego, nie rospuściła :wink: Quote Link to post Share on other sites
nep2n-MORS Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 ja sie tez pisze !! i moze bede mial juz bron krotka (padre postaraj sie prosze )wladek prosze tylko o szczegoly!! i moesz mnie juz wpisac na liste pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 hooah, akurat tak się składa, że będe w tym czasie w okolicy(Gdynia :) ). Chętnie się zjawie. pozdrawiam kapral Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 A trzeba będzie dawać obmacywać sprzęt cywilom?? :D Pozdrawiam Lukzari. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 Jeśli można się jeszcze wpisać to z chęcią to zrobie. Mieszkam bardzo blisko (Gdańsk) tak więc będe mógł przyjechać. Zaznaczam z góry iż jestem zielony w tej dziedzinie ale jestem chętny nadrobić wszystkie braki. Odpowiedź prosze kierować na nr gg 5635115 Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 26, 2003 Author Report Share Posted June 26, 2003 Sluchajcie mamy sie pokazac cywilom i cywilkom ale macanie zostawiam wam. Decyzja nalezy do was. Mamy sie zaprezantowac. W sobote grill czy cos tam a w niedziele szturm. Pozdrawiam spec. Zgłoszenia sbu-specnaz@o2.pl Quote Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 hej czy poczatkujacy (czytaj ja i moj kumpel) moga tez sie zglaszac? (poczatkujacy w sensie, ze jeszcze na zadnym zlocie nie bylismy...) czy sa jakies wymogi dot. sprzetu np musi byc AEG?? (mamy 2 gaziaki i na prawie pewno do 5-6 lipca bedzie juz Fa-Mas... zalezy czy military dotrzymuje terminow ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 27, 2003 Author Report Share Posted June 27, 2003 Nie dyskwalifikujemy nikogo ze wzgledu na sprzet, wymog jest wlasciwie jeden wlasny sprzet ASG. Dodatkowo śpiwór, i karimata, prowiant na wlasną rękę, można zabrać grill. Pozdrawiam specnaz. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 Mnie rowniez prosze dopisac do listy Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted June 30, 2003 Author Report Share Posted June 30, 2003 ZGŁOSZENIA sbu-specnaz@o2.pl pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 Jakie jest zainteresowanie ta impreza? Duzo osob sie zglosilo? Jaki jest jej plan, godzina rozpoczecia, scenariusz, warunki noclegu itp Wyjezdzam na urlop i chcialbym spokojnie wyczekiwac soboty Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted July 7, 2003 Author Report Share Posted July 7, 2003 W sobote morzemy robic to na co mamy ochote, stzrelanki, grill, opalanie, co chcemy. W niedziele ok godz 12 mamy desant na plaży oraz demonstracje sprzętu "cywilom", ok godz 13-13.30 koniec pokazówki oraz wedłóg uznania manjaków organizójemy swój czas. Pozdrawiam specnaz. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 a kiedy sie mozna tam "oficjalnie" pojawic? w sobote rano czy mozna juz byc w piatek wieczorkiem? Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Stawie się napewno ze znajomymi z Niemiec tzn. z Leszkiem i Karolem którzy strzelali się w niedziele 6.7.2003 w strefie wojennej Jasień. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts