Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] Piknik ASG w Krynicy Morskiej

Recommended Posts

Szanowni państwo w dniach 12-13 lipca odbędzie się piknik ASG w Krynicy Morskiej. W programie szturm plaży, strzelanka na wydmach prezentacja sprzętu "ludności cywilnej" oraz dobra zabawa (morze, słońce...).

Oraganizator jest w trakcie załatwiania kwestii noclegu.

Kwestia wpisowych nie jest jeszcze rozwiązana ale jerzeli będzie to będzie to kwota symboliczna (n.p. 10 zeta)

Hmmm pomysl zlotu jak najbardziej chwalebny

ale mam pewne watpliwosci, ktore moze ktos rozwieje:

1. strzelanie na plazy - wszedzie piach i syf - ciagle zaciecia + uszkodzenia - czy ktos juz strzelal z AEGow na plazy? czy nie kluci sie to z funkcjonowaniem karabinkow?

2. ogolny upal - jakie stroje beda preferowane? miesjskie czy zielone CAMO ? :) a moze klapki + kapielowki? :) Wydaje mi sie, ze bedzie to graniczylo z proba autodestrukcji poprzez zmiane stanu skupienia ze stalego na lotny ;)

Pozdrawiam

Hargin

Znam Krynice Morską doskonale.Wydaje mi się ze lepiej by bylo strzelaca sie w lesie miedzy wydmami a droga [na samym pozatku miejscowosci]

a to ze wzgl. na :

-niesamowita rzezbe terenu

-pozostalosci po niemieckich umocnieniach [btw. mozna wziasc wykrywacz metali i gwarantuje ze nie odjedzie sie z pustymi rekoma]

-brak takiej ilosci piachu jak na plazy :)

Ja z przyjemnoscia przybede.

Więc to nie będzie typowy zlot, to będzie piknik w niewielkim gronie, będzie pokazówka dla publiczności reszta zależy od nas czy grill czy strzelanka czy bikini.

Mam załatwione ponton oraz łudź dla szturmu, po pokazie sprzętu dla cywili robimy co chcemy.

Pozdrawiam specnaz.

W sobote morzemy robic to na co mamy ochote, stzrelanki, grill, opalanie, co chcemy.

W niedziele ok godz 12 mamy desant na plaży oraz demonstracje sprzętu "cywilom", ok godz 13-13.30 koniec pokazówki oraz wedłóg uznania manjaków organizójemy swój czas.

Pozdrawiam specnaz.