DoDge Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Witam, Poniewaz sporo osob zainteresowanych ASG gralo kiedys w Counter Strike, a ze czasami postrzelanie na "zywy" bywa utrudnione (przez pogode, rodzicow itp) pomyslalem ze moze sie przydac ten link : http://www.americasarmy.com ewentualnie http://www.americasarmy.pl Jest to darmowo gra MultiPlayer stworzona w celach zapoznania "potencjalnych rekrutow" z US ARMY. (zapewne psozczegolnie fanatycy gier kompputerowych juz o niej slyszeli) Jezeli uznacie to za reklame to sory :D ale stwierdzilem ze czasem mozna sie fajnie, wirtulanie, postrzelac a sadze ze umiejetnosci taktyczne poszczegolnych "potencjalnych rekrutow" moga dzieki niej wzrosnac, bo bez dobrej taktyki dlugo sie tutaj przezyc nie da... no i ta komunikacja glosowa :) Pozdrawiam :P Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Wg. mnie america`s army jest grą najbardziej zbliżoną do airsoftu, zwłaszcza w kwestiach taktyki, współdziałania, obsługi broni. Jest kopalnią wiedzy dla początkującego maniaka. Za to Camper-Strike ma yle wspólnego z działaniami brygad antyterrorystycznych co pong z tenisem. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Dodge po co zalozyles nowy temat skoro stary o AA jest kilka pięter nizej ? Czy naprawde trudno jest zobaczyc czy temat nie byl juz poruszany ? Quote Link to post Share on other sites
DoDge Posted June 20, 2003 Author Report Share Posted June 20, 2003 Moj blad :( nie popatrzylem co jest nizej. Sadze ze w zaistnialej sytuacji ten temat nadaje sie do skasowania :) Sorki za fatyge Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Jak juz jest to niech sobie bedzie, moze ktos dorzuci swoje trzy grosze jeszcze. Ja osobiscie uwazam ze OFP jest najblizej ASG, ale to moje prywatne odczucie. Quote Link to post Share on other sites
Maro Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Swego czasu gralem duzo w AA i musze powiedzieć ze jest wciagajaca jak ASG :) niektore z nawykow nabytych w grze sie przydaja w starciach na kulki. naprawde polecam. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 12, 2003 Report Share Posted August 12, 2003 hmmm skad mozna AA:O sciagnac? chcialem sciagnac sobie najnowsza - 1.9 a tu na www.americasarmy.com platne :( a kiedys bylo free :( Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 12, 2003 Report Share Posted August 12, 2003 Pinky napisal: Ja osobiscie uwazam ze OFP jest najblizej ASG, ale to moje prywatne odczucie. Cholera tyle sie nasluchalem o tym OFP a za diabla nie wiem co to jest, wkurzaylem sie i demko sciagam wlasnie, oby sie to diabelstwo udalo odpalic na moim sprzecie :> Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 12, 2003 Report Share Posted August 12, 2003 A ja nie rozumiem jak można przyrównywać gre do ASG, inną sprawą jest aby gre przyrównać do prawdziwych działań wojennych. W OPF jeździsz czołgami, latasz helikopterem, pływasz łódeczką i robisz mase innych rzeczy, w ASG raczej tego nie uświadczysz. Więc takei przyrównanie nie ma sensu. Quote Link to post Share on other sites
Davcio Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ta gra jest najlepsza zaraz po call of duty i cs1 i cs-cz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts