Cappuccio Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Witam, znalazłem taką naszywkę: i jest podpisana jako naszywka BW ... ktoś coś więcej może powiedzieć na jej temat ? Pozdrawiam Cappuccio Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 To jest oznaczenie altylerystów Legi Cudzoziemskiej. Przynajmniej tak mi się wydaje. MILAN oznacza rodzaj rakiet jakie obsługują. Na allegro były identyczne insygnia podpisane właśnie jako LC [ Dodano: Sro 16 Sie, 2006 ] OoO :) Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted August 17, 2006 Author Report Share Posted August 17, 2006 No wiem że jest tam MILAN :) i tez wiem że są to rakiety :) ale mogą być tez i w BW tego typu jednostki a ten orzeł to wyglada na typowego Niemca ;) Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Ja tylko mówie co widziałem :wink: Link to post Share on other sites
Wolf Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Nie jest to naszywka BW i nigdzie nie wystepuje. Odkrywca to z Ciebie zaden, spojrz pare postow w gore... Link to post Share on other sites
Dingo Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 to nie jest napewno naszywka BW [ Dodano: Sob 23 Wrz, 2006 ] niestety to nie jest naszywka BW Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Moze zanim po raz kolejny ktos dokona cudownego odkrycia, ze to nie jest naszywka BW, przeczyta ten temat? Link to post Share on other sites
Recommended Posts