TOLDI Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Ludzie naprawde warto sciagać gra orginał kosztuje na polskie 2160 zł http://torrenty.org/torrent/49827 8O Już gram i moge pow. 1 ZA**ISTA Link to post Share on other sites
DariuszM Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 1. to nie jest gra 2. nawet jak działa - to tylko sama podstawa - bez dodatków, które są kwintesencją... edit: rzeczywiście działa (oprócz komunikatów radiowych) :) a pełna wersja z dodatkami kosztuje 1300 $ :) no i takie linki to nie tu raczej... Link to post Share on other sites
kAcAj Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Też bym sobie zagrał, ale żeby ściągnąć torrenta muszę się zarejestrować (a rejestracja kosztuje :wink:). Mógłby ktoś łaskawy przesłać mi torrenta na maila lub na PM? Link to post Share on other sites
DariuszM Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 jak mi zrobisz przelew 6zł to ci prześle :) choć nie wiem, czy będziesz autoryzowany do ściągania... Link to post Share on other sites
MichelCat Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 ale nadal dodatki nie działają Link to post Share on other sites
BaUEr Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Wyglada Ciekawie .. Hmmmm ... sciągając ta gre z turenta można grać Online ? czy sciąga sie ja tylko po to aby obczaić co i jak ... ? Ziewk... łaaa.. :wink: ***BaUEr*** 8) Link to post Share on other sites
MichelCat Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 obczaić tylko w zasadzie to jest to jakby FLashpoint z innym menu, więcej zmian prócz kilku nowych dźwięków nie stwierdziłem Link to post Share on other sites
Goose Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 VBS1 jako czysta podstawka to po prostu lekko podrasowany OFP : CWC Nie poelcam x] Link to post Share on other sites
TOLDI Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 No niestety to sama podstawa i sama jest do d.. ale nie długo mają być działające addony bo te co już są wystawione nie działają :/ Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 to po kiego grzyba piszesz ze jest zajebista i ze grasz - organy meskie sobie powiekszasz czy co ? jej "zajebstosc" rozni ja od OFP tylko to ze ja sciagnales i sobie nie pograsz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts