Foka Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 a ja mam pytanko tak troche w temcie... czy ktos testowal szybek maski p-gaz MP-5? wytrzymuje AEGa? Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 a ja odnosnie uvexow jak wyglada sprawa kosmetyczna, czyli czy ladnie pasują (wyglądem) do kominiarek, protecow, booniehat.. jak to wyglada na głowce :D Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Testowalem starego Buldoga z 1,5 metra i wytrzymal, ale ja bym nie ryzykowal to chyba jest najzwyklejsze szklo takie same jak w starym sloniku. Teroetycznie moga byc bo szybka jest w miare gruba. Co Ty Foka kombinujesz ? Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 maske gazową to miałem tylko na OC w szkole ale i tak wiem ze biegać w niej po poligonie to bym nie chciał. Przeciez w tym sie mozna udusić :P , a ze niewygodne to ustrojstwo nie wspomne :P Link to post Share on other sites
Foka Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Co Ty Foka kombinujesz ? a nic mam MP-piatke i chcialbym jej uzywac do CQB :) Przeciez w tym sie mozna udusić , a ze niewygodne to ustrojstwo nie wspomne dlatego nie mam zamiaru latac w "sloniku" (MP-3) tylko w najnowszej MP-5... w tej chwili jest dostepna tylko dla jednostek wyjezdzajacych za granice, we wszystkich pozostalych sa MP-4 ("buldog") MP-5 jest fajna i wygodna, mozna w niej pic, tylko jakis idiota umiejscil pochlaniacz po srodku i nie ma jak celowac... a brytole maja takie fajne maski - pochlaniacz z boku i mozna go przykrecic i z prawej i z lewej Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 mam MP-piatke i chcialbym jej uzywac do CQB zieloną? a może są czarne? :D hehe jak ktos jedzie za granice dostaje taką nowiutką zeby wstydu nie bylo, a w kraju to najgorsze :P Link to post Share on other sites
Foka Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 mam MP-piatke i chcialbym jej uzywac do CQB zieloną? a może są czarne? sa tylko czarne :) Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 sa tylko czarne to idealnie, bedziesz wygladal jak SAS albo TAG :D Link to post Share on other sites
Foka Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 SAS ma lepsze bo pochlaniacz jest z boku :( Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 SAS ma lepsze bo pochlaniacz jest z boku Ty w ogóle go nie używaj, przeciez nie stosujecie gazów na strzelankach nie? :) Link to post Share on other sites
Foka Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 to na kija zakladac maske?! maska jest dla klimatu! to co za klimat bez pochlaniacza?! Link to post Share on other sites
Misiek Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 dla klimatu to już lepiej pobiegaj w OP-1 :) wewnątrz ciucha gwarantowany klimat dżunglowy po 5 minutach biegania :P tanio na allegro jest zestawik... Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 nie krzycz tak. Pomylilem sie, ok. Link to post Share on other sites
Mixon Posted July 24, 2003 Report Share Posted July 24, 2003 mojego walthera przetrwały, ale piszę na nich "do not use in war games" PS. czy to ma jakieś znaczenie :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
Recommended Posts