Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Kupuj CG. Kałasznikow czarny CG jest u nas od lutego, brakuje w nim kilku części, jest troszkę zdezelowany, coś tam pourywane, ale strzela jak strzelał, albo nawet lepiej - bo uszczelniliśmy hopsiupa, i teraz kulka sięga prawie na 40m.

Zdezelowany jest, bo miał ciężkie życie, oj, ciężkie :D

Ale polecam Cyber Guna. Kup.

Jeżeli chcesz kupić kałasznikowa, a masz wątpliwości, to polecam blacka, ale najbardziej i tak tego za 199 zł - jest najmocniejszy.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Najgorsze jest to że najbardziej mi się w kręca ten z rozkładaną lufą bo osiągi

ma jak dla mnie boskie.

i tu już nie chodzi o kolbe która się pewnie łamie jak sie na nią wyje....

bo przeważnie po takich akcjach się łamie.Lecz to nie poroblem bo workshop u starszego mam konkretny i zawsze coś bym wymodził.

Ale jeśli uwali mi się środek czyli głownie mechanizm naciągu jak cos sie odlamie od tloka to będzie już gorzej

i nie chodzi tu o przetarcia absu bo

na to to juz mialem sposoby w shotgunie jak miedziana blaszka na dziubek od tłoka i tym podobne akcje

:wink:

na allegro sa te kalachy cyma za chyba 70 czy 80zl.... czyli pol ceny - ale nie S niestety, a CG 160zl.... masakryczna roznica w cenie, az sie wahac zaczalem :P ale pewnie wezne CG...

[ Dodano: Mon 25 Sep, 2006 ]

no i zamowilem :) z niecierpliwoscia czekam na przesyle :] pisza ze 87m/s mysle ze powinno byc okej. a skladana kolba to nawet w TM aeg sie psula ;) (wiem z autopsji)

tu tez zdaje sie nie jest plastikowa tylko z jakiegos metalu - pewnie alu :P no ale powinna wytrzymac, jak nie to sie bede rozgladac za oryginalną od AK47s

Sława! 8)

Stay Rude Stay Rebel !

no i wreszcie Angel King stał sie moja wlasnoscia :D Po wystrzeleniu 2 magazynkow stwierdzam ze raczej zostanie moim najlepszym przyjacielem :D

polecam :D chociaz na krotszych dystansach ze wzgledu na szybkostrzelnosc, obrzyn moze okazac sie lepszy, na dalszych rekompensuje niesamowita celnoscia. wykonanie na naprawde wysokim poziomie - tokyo marui prawie :D a pod wzgledem "drewnianych" elementow moze i lepiej! metalu nie ma za duzo ale jest metalowa lufa, zamek i kolba ktora sprawia wrazenie naprawde solidnej! ogolnie wazy w sam raz! ja jestem bardzo zadowolony! 8)

jak znajde czas zeby dokladnie sprawdzic zasieg to napisze.

jak ktos sie waha to proponuje przestac i poprostu kupic :D Naprawde pieknie wykonana zabawka, osigi rowniez robia wrazenie.

otworzysz paczke i odrazu taki :twisted: usmiech pojawi sie na twojej twarzy.

pozdro

O właśnie, zrób zdjęcia :)

Mniemam, że bebechy AK47S są kompatybilne z tymi od AK Black. W takim razie dwie porady:

- jeżeli planujesz jego tuning/naprawy/konserwację, delikatnie odkręć wszystkie śrubki i wymień je na identyczne, ale twardsze

- kiedy znudzą Ci się jego osiągi, uszczelnij hopsiupa. Choć może to być nieco trudne, da Ci ok. 10m zasięgu :wink:

nawalilem troche zdjec ale nie wyszly bo zle swiatlo, a z lampa to tez nie to, a nie chce bylejakich zdjec dawac bo po co. te 3 jeszcze jakos wyszly ale i tak na zywca prezentuje sie o wiele lepiej 8) nastepnym razem postaram sie zapodac lepsze w swietle dziennym.

pozdro

http://img427.imageshack.us/my.php?image=i...=img0001cc8.jpg

http://img527.imageshack.us/my.php?image=i...=img0003ix5.jpg

http://img527.imageshack.us/my.php?image=i...=img0004oe9.jpg

wizualnie malutki minusik za te 2 srubki po jednej stronie rekojesci :P

Jakbym nie wiedział, że to z CG to bym powiedział, że to moja "Ska" z CYMY.

Powiedzcie mi tylko czy ta kolba też się chwieje przy rozłożeniu (góra i dół)? Tak jak w CYMIE? I co jest napisane po prawej stronie body obok tego regulowanego czegoś.

Pozdro