grzegorz89 Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Witam, proszę by w tym temacie użytkownicy tych replik "zahostowali" jakies fotki (możliwie jak na najwięcej), oraz zapytać czy identycznie wypada z zasięgiem na tle innych HPA Link to post Share on other sites
Ademu-san Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Masz tu fote z prawej strony: ładnie wygląda okno wylotu łusek, nie wiem tylko czy to aluminium, czy "chromowany" plastik. A pistolety z HPA mają mniej więcej taki sam zasięg, w przeciwieństwie do HG Marui :wink: http://snowman.ascuk.net/01_00007_2.jpg Link to post Share on other sites
szymantbg Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 czy to aluminium' date=' czy "chromowany" plastik[/quote']Najprawdopodobniej to drógie. Mam Colta m1991a1 HPA i u niego plastik Link to post Share on other sites
tookaman Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ja mam ten model i jest jak najbardziej metalowy, aluminium :) ale mam pytanie czy ktos wie jak rozebrac tego gana ? bo naprawde niema zadnej srubeczki zeby sprobowac chociaż . i generalnie w necie nic konkretnego o nim niema, niewiem czy mozna do niego dokupic magazynek i jaka sprezyne mocniejsza wsadzic. w orginale posiada goldenspring, ale zacznijmy od tego jak go rozebrac. pozdro :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts