xxxFENCExxx Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 No może prawie jak SKS. Zasadniczo chyba chiński typ 68 http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....st-Airsoft-Guns Polecam filmik z tej strony. Link to post Share on other sites
Bocian Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 zabawki bardzo podobne do tej widzialem czesto na roznych odpustach - co sie z tym wiaze - wiadomo. ( tak tylko mowie jako ciekawostke jak ktos by chcial miec cos podobnego ) Link to post Share on other sites
karbo Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 taaaa mi to przypomina replik wiatrowki z airsoftguns.pl a tak poozatym podoba mi sie rowniez imitacja drewna Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Dla mnie bomba :D SKS jako oryginalny karabin bardzo mi się podoba, zwłaszcza jako pierwsza broń w Jagged Alliance 2.5 (uzbrojenie Lynxa). Gdyby SKSa wypuścił Cyber Gun za np. 200zł (ufam tej firmie, nie zawiodłem się jeszcze na żadnej ich replice), nie strzelał z łusek (mało praktyczne na normalnej strzelance :wink:) tylko miał mag lołkap 50BB jak AK47 Black i podobne osiągi (ok. 270fps - chyba?) tobym namówił któregoś kolegę do kupienia :P No cóż... gdyby babcia miała wąsy toby była dziadkiem... więc takie gdybanie to nie ma sensu. Co do tej repliki to kojarzy mi się z tym M16 CO STRZELA JAK PRAWDZIWY z assofguns.pl... profanacja SKSa... Link to post Share on other sites
Cyku Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 cosik małe się to to wydaje :) Link to post Share on other sites
kulikson Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 prawie robi wielką różnice... Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Hehe :D Ale bagnet całkiem zabawny :) Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 AK47 Black i podobne osiągi (ok. 270fps - chyba?) Niestety on ma tylko ~210 fpsow przy 0.2g (190 fps na kulkach 0.28 ) :D Apropos... widziałem ten shit w sklepie na targu... skala 1/2 :P ok 60 cm... LOL Link to post Share on other sites
Westie Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 widziałem ten shit w sklepie na targu... skala 1/2To nie ten. Widziałeś plasticzaną tandetę firmy Wyjebało, a ten cudak to jakaś nowość :) Link to post Share on other sites
bonesnapper Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Niestety on ma tylko ~210 fpsow przy 0.2g (190 fps na kulkach 0.28 ) Very Happy Aaaa to ciekawe... producent podał szybkość wylotową 88 m/s... chyba trochę przesadził :) Dobra a wracając do SKSa... czy ktoś kiedykolwiek widział jakąś porządną jego replikę? Link to post Share on other sites
Recommended Posts