tarnus Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Wczoraj oglądałem odcinek z nowej serii, i zastanawiam się jakiego modelu kamizelki używali główni bohaterowie, te z "odkrytymi plecami", czy ktoś wie co to za model? Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 a moze jakies foto czy cos? bo nie kazdy ogladal kryminalnych akurat :P Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 lecac po kanalach widzalem kawalek tej kamizeli ale nie potrafie okreslic co to z model pozatym moja babcia mowi ze to byla powtorka Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Widzę że ślepi z głuchymi o kolorach w najlepsze... :lol: Quote Link to post Share on other sites
mig Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 To była nowa seria, co do kamizelki nie zdziwiłbym się gdyby to było jakieś tanie ustrojstwo z allegro. Nie odstawało by to za bardzo od policjantów siejących z glauberyta z jednej ręki niczym Max Payne czy swietnego wszystkowiedzącego Komisarza Zawady który nie tylko wytropi każdego ale też ustala plan działania dla pododdziałów antyterrorystycznych :lol: Quote Link to post Share on other sites
tarnus Posted September 10, 2006 Author Report Share Posted September 10, 2006 Co do fotek to nic nie mam, szukałem na stronie serialu, wynik poszukiwań zero. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 to chyba byłoby to. Marne zdjęcie ale zawsze coś. przypomina troche tą. Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 lecac po kanalach widzalem kawalek tej kamizeli ale nie potrafie okreslic co to z modelpozatym moja babcia mowi ze to byla powtorka 8O babcia ma racje 8O to była powtórka Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Witam polecam strone kryminalni oraz kryminalni a tam klik 1 oraz klik 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts