MarNaw123 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) Czy komuś też zacina się ta replika przy trybie pojedynczym, jeśli tak to jak to naprawić ? Edited March 9, 2010 by MarNaw123 Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Witam mam ta sama replikę i muszę wymienić szkielet. Czy ten http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich...2_boyi-510.html by pasował ?? Powinien pasować. Aczkolwiek wacka uciąć nie dam. Jak będzie pasował to daj znać;) A najlepiej napisz do krakmanów. Czy komuś też zacina się ta replika przy trybie pojedynczym, jeśli tak to jak to naprawić ? Kupić jakiś firmowy selektor (Całość, łącznie z płytka selektora itd). To się zdarza w większości chińskich Mp5 tek (oprócz chyba tych najnowszych cym) Quote Link to post Share on other sites
MarNaw123 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Rozwiązaniem problemu może być kupno akumulatora o większym woltażu, który zazwyczaj rozwiązuje ten problem i jest bardzo przydatny w przypadku korzystania z semi [szybsza reakcja na spust]. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MarNaw123 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) Powinien pasować. Aczkolwiek wacka uciąć nie dam. Jak będzie pasował to daj znać;) A najlepiej napisz do krakmanów. Jakiś czas temu kupiłem ten szkielet nie do końca pasuje ale po drobnych przeróbkach jest ok. Edited October 6, 2010 by MarNaw123 Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Mam pytanie: Czy do tej repliki pasowałoby metalowe body CA? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_245&products_id=2346&name=CA_-_Metalowy_Korpus_MP5_B&T Quote Link to post Share on other sites
Reve Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 ja wrzuciłem body od b&t i jest wszystko ok Quote Link to post Share on other sites
woldaw Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 ja też posiadam MP5 SD6 [JG] , kupiłem ją z drugiej ręki i na pewno wiele już przeżyła (u mnie juz sporo) a o dziwo działa tak jak powinna , rozkręcałem ją do ostatniej śrubki ( GB też) i wszystko jest w porządku i tu też zdziwienie :) . Hop-up kreci spoko :p 0.23 ciągnie ładnie :) zasięg taki sobie , ale przeważnie wystarcza :P celność ma sobie dużo do życzenia (krótka lufa) :p plusem jest szybkostrzelność :P a z wykonaniem różnie to bywa , niektóre części gorzej a niektóre lepiej są wykonane :) no ale czego się można spodziewać za taką cene :) lecz ogólnie jestem zadowolony ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts