DariuszM Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 W końcu pojawiła się nasza mała stronka, grupy bawiącej się w reenacting 82. dywizji US Army adres: www.82airborne.glt.pl Quote Link to post Share on other sites
randy Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Fajnie zrobione, trochę przydługo ładują się obrazki w tle (może jakoś skompresujcie, albo coś). IMHO niebieskie podkreślenia linków nie za bardzo pasują, ale to tylko moje zdanie :). Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 18, 2006 Author Report Share Posted September 18, 2006 obrazki mają po 50-60kB średnio - mineły już chyba w Polsce czasy modemowców ...:) niebieskie podkreslenia linków zauważyłem tylko w operze :) strona najlepiej wygląda pod jedyną słuszną przeglądarką FF, a robiona była bez jakiejkolwiek wiedzy o html, wiec wady ma jakie ma...:) Quote Link to post Share on other sites
randy Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 50-60kB jak na tlo to calkiem sporo :), żeby nie było, że się czepiam pare luźnych tylko dałem ;). Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Strona przeszła małą metamorfozę - jest nowa wersja, myślę, że trochę bardziej przejrzysta...:) http://www.82airborne.glt.pl/ Quote Link to post Share on other sites
coolbili2000 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 coz powiedziec :) tylko zachwyt :D Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 zmiana adresu: http://www.82airborne.pl http://forum.82airborne.pl Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 28, 2007 Author Report Share Posted April 28, 2007 Zdjęcia naszej grupy rekonstrukcyjnej 82nd ukazały się w filmie promocyjnym firmy G&G Płytka z filmem DVD, przedstawiającym jak bawią się różne ekipy z całego świata, oraz produkty G&G, będzie zdaje się (już jest?) dołączana w kartonie do replik oto pare zrzutów Quote Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ładna promocja grupy, tylko pozazdrościć ;-) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 promocja grupy raczej nie za bardzo, nie ma powiedziane, że my to my :) trzeba też nadmienić, że to wszysto jest dzięki obrotności chłopaków ze SPECSHOPu! Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Patrząc na zdjęcia z POLAND do tego rodzynka USA samo ciśnie się na usta, że Polish Guys są bardziej pro i bardziej marines niż ci Paintballowcy ( maski ) zza oceanu :roll: ;-) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Patrząc na zdjęcia z POLAND do tego rodzynka USA samo ciśnie się na usta, że Polish Guys są bardziej pro i bardziej marines niż ci Paintballowcy ( maski ) zza oceanu :roll: ;-) Maski maskami, ale buty zawodnika z lewej mnie zniszczyly ;) Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Chętnie zobaczyłbym wszystkie zdjęcia z tej serii od GG, gdzie je można dorwać (poza wyżej wspomniana płytką) ? Edited May 7, 2007 by Bajkos Quote Link to post Share on other sites
Ghosty Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Wydaję mi się czy pierwsze zdjęcie zostało zrobione w bornym sulinowie? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Tak w Bornym. Parada Emek, fuj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts