Xavier91 Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Witam! Mam zamiar kupić Walther'a P990 (Cyber Gun). Wczesniej chciałbym poznać opinie na jego temat z ust użytkowników. Czy ma wskaźnik załadowania w postaci czerwonego znacznika? Zastanawiam się między modelem P990 CG, a P99 STTi. Doradźcie! :D Link to post Share on other sites
Ademu-san Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Żeby już zamknąć temat: P990 i P99 są dobre, bezawaryjne i stosunkowo mocne, ale mają jeden mankament - nie dają się rozłożyć, więc w razie jakiejkolwiek poważniejszej awarii, giwera będzie się nadawała już tylko do wywalenia :wink: Link to post Share on other sites
Xavier91 Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 Żeby już zamknąć temat: P990 i P99 są dobre' date=' bezawaryjne i stosunkowo mocne, ale mają jeden mankament - nie dają się rozłożyć, więc w razie jakiejkolwiek poważniejszej awarii, giwera będzie się nadawała już tylko do wywalenia :wink:[/quote']Jak? Nie rozkładają się? To jak je smarować? A nie wiesz czy P990 ma wskaźnik załadowania? Link to post Share on other sites
kozłov Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Wskaźnika niema. Żeby go smarować to nie trzeba go całkowicie rozbierać. Ja swego nie próbowałem rozmontować, ale chyba się da. Xavier91 a gdzie widziałeś Walthera STTI ? Daj link. Link to post Share on other sites
Xavier91 Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 Wskaźnika niema. Żeby go smarować to nie trzeba go całkowicie rozbierać. Ja swego nie próbowałem rozmontować' date=' ale chyba się da. Xavier91 a gdzie widziałeś Walthera STTI ? Daj link.[/quote'] Kurde! Żeby miały wskaźnik... :( W necie już teraz nigdzie chyba nie ma Walther'a P99 (STTi)... Chcę kupić od znajomego. Użył go kilka razy i odłożył na półkę, bo wolał Glock'a... :) A tak poza tym to dlaczego młodzież ma nie chodzić z bronią na widoku (Opis: "Prosimy uprzejmie młodzież o nie chodzenie z bronią na widoku i przestrzeganie Prawa ASG...") :D Link to post Share on other sites
kozłov Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Domyśl się. A pozatym, co to za głupie pytanie. Repliki wiernie odzwierciedlają broń palną i należy je transportować w pokrowcach. Jeśli tego nie wiesz to znaczy, że wogóle nie powinneś się interesować bronią. Link to post Share on other sites
Xavier91 Posted September 21, 2006 Author Report Share Posted September 21, 2006 Nie denerwuj się tak... :) Tak zapytałem... Pytanie retoryczne... Czytałem jak to zwraca uwagę ludzi... :D Dzięki wszystkim za pomoc! :D Link to post Share on other sites
kozłov Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Niedenerwuje się tylko wyjaśniam bo było już takich wielu co chodziło z tym na widoku i same kłopoty tylko z tego były. Broń długą do pokrowca a pistolet do plecaka i tyle. A Walther z CG/KWC jest świetny. Przynajmniej mój egzemplarz. Cudo :mrgreen: Link to post Share on other sites
cord Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 A Walther z CG/KWC jest świetny. Przynajmniej mój egzemplarz. Cudo :mrgreen: Moj też jest świetny, troszkę jednak musiałem kulek wystrzelać żeby się dotarł :) Teraz już jest ok. Link to post Share on other sites
kozłov Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 A przesmarowałes olejem silikonowym? Bo guny są strasznie suche. Kup olej bo itak ci bedzie potrzebny do konserwacji ale jak przesmarujesz pierwszy raz,psikniesz tam gdzie trzeba to zobaczysz różnicę :mrgreen: Link to post Share on other sites
cord Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 No dobra... nie przesmarowałem :) Spróboje tak zrobić. Link to post Share on other sites
Recommended Posts