Stoigniew Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 To i ja się dołącze do podziękowań i pozdrowień, fajno było, ale jak miało nie być fajno z taką ekipą na takiej miejscówce... :mrgreen: Pozdro pińcet !!! :wink: Gniewny Ps. z tym ELVIS ŻYJE to bywało różnie, zwłaszcza o koło północy w sobote 8) Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 - nie wiem co Ty BoT jadłeś ale według mnie żarcie było smaczne i wystarczających ilościach (obiadokolacja prawie jak w Sheratonie Cappi, swoją wypowiedź opieram na doświadczeniu z innych impreza Tadeusza. Np. podczas Wiosennej Twierdzy 2005 (o ile dobrze pamiętam) na obiad były 2 pyszne schaboszczaki. W tym roku w sumie grochówka ratowała wszystko - była po prostu smaczna;] Nie mówię, że żarcie było tak okropne, że jeść się nie dało... Nic z tych rzeczy. Było zjadliwe, aczkolwiek na poprzednich imprezach moim skromnym zdaniem było lepsze;-). Pozdrawiam BoT Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Ps. z tym ELVIS ŻYJE to bywało różnie, zwłaszcza o koło północy w sobote Cool Oj tam Gniewny przesadzasz nie było tak źle. Mała drzemka w kiblu jeszcze nikomu nie zaszkodziła :P Quote Link to post Share on other sites
tomtus Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 podziekowania dla organizatora, pozdro dla uczesntników ale jednak w szczególności dla pani z Mińska za załdny taniec przy naszym stoliku :D Pozdro from Kraków Quote Link to post Share on other sites
knopers Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Kompilacja Kraków-Białystok. Istna kompania braci. Nie było na nas mocnych 8). Pozdrowienia i podziękowania dla Kruków i całego Krakowa. Mam nadzieję że uda się nam jeszcze kiedyś wspólnie powalczyć. Dla Tadeusza za organizację dobrego zlotu. A przede wszystkim dla zajebistych ludzi z którymi przyszło mi przyjechać do Modlina. Dla BoT'a, Stoigniew'a, Elvis'a. Do następnego. Quote Link to post Share on other sites
sir Patryk Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Było mniej wiecej tak: :ok: :D :ok: :wink: :ok: 8) :ok: :strach: :ok: :D :killer: 8) :ok: :wink: :D 8) :ok: :killer: :lol: :ok: :język2: :D :lol: :strach: :killer: 8) :D :ok: :wink: :killer: :wink: :lol: :poddanie: :ok: :lol: 8) :ok: Dzięki Tadeusz, dzięki wszystkim uczestnikom!! pozdrawiam i liczę na kolejne takie zloty :ok: p. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 czekamy na VIII edycje :) Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 czekamy na zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
ire Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 czekamy na zdjęcia. Poniedziałek (no, chyba że potwierdzi sie wydziałowa plotka o kole ze znaków, wtedy wtorek). Pozdrawiam serdecznie, ire Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 wysyłajcie mi FOTY!!! wrzuce je zaraz do galerii tadeusz@warrior.pl Quote Link to post Share on other sites
kikol Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Fotki ze zlotu, pstryknięte, przez Ire są w naszej galerii. Miłego oglądania. http://bravo-company.home.pl/gallery/thumb...ls.php?album=22 Sporo fajnych zdjęć. Zainteresowanych paczką ze zdjęciami zapraszam na priva. Podam linka. Quote Link to post Share on other sites
Chingiz_12 Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Fotki ze zlotu http://photofile.ru/users/chingiz_12/2211255/ by Russia (Kaliningrad) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts