Michal_g Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Proszę o opinię użytkowników o goglach CeBe, najlepiej w porównaniu do Uvex-ów Ultrasonic (Ultrasonic-ów używam więc jest to dla mnie jakiś punkt odniesienia) http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...2f853a856621039 Wytrzymałość, wygoda, parowanie, użytkowanie z okularami korekcyjnymi sporych rozmiarów i inne co uważacie za ważne. Jeżeli już było - przepraszam, ale przeszukanie forum na "cebe" nic konkretnego nie wykazało. Quote Link to post Share on other sites
Guest ELiTE HUNTER Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 hm ja nie posiadam ale z tego co pisze to do ASG sie nie nadają Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Auć. Kiedyś je Sobczaq przedmuchał na wylot ze swojej stockowej M'ki. Jak lubisz swoje oczy, kup coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 Auć. Kiedyś je Sobczaq przedmuchał na wylot ze swojej stockowej M'ki. Jak lubisz swoje oczy' date=' kup coś lepszego.[/quote'] W takim razie może wrzuć je (lub lepiej niech to Sobczaq zrobi) do tematu "Shit lista złych gogli" - w interesie wszystkich zainteresowanych? Quote Link to post Share on other sites
ikari6 Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Witam Ja noszę gogle CEBE dlatego że mają wycięcia dla osób noszących okulary. wiele razy już dostałem po (oczach ) goglach i są całe, szybki rysują się, dlatego używam irchy do ich wycierania, spryskane antyfogiem nie parują, mimo iż nie zrywałem gąbek , które każdy usuwa. Ogólnie jestem z nich zadowolony , używam ich już pół roku średnio co 2 tygodnie jeżdżę na strzelanki i zloty. Quote Link to post Share on other sites
Benrey Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 A z czego dstawałeś po oczach :? :?: Quote Link to post Share on other sites
ikari6 Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 specjalnie zrobiłem test moich gogli CEBE i tak z karabinka M4 o mocy 330 fps szybka wytrzymała , gogle przyłożyłem do lufy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts