TomeQ224 Posted November 25 Report Share Posted November 25 Szanowni Państwo, jestem nowy, mam kilka pytań chciałem zrobić lekki tuning mojej repliki i zastanawiam się nad lufa precyzyjna, gumka hop up, ale nie mam pojęcia, jakie rozmiary i średnice dobrać, gdyby był ktoś tak uprzejmy i pomógł mi coś dobrać (wystarcza nawet linki do zakupu) byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted November 25 Report Share Posted November 25 Dobra kolejność to 1. Gumka HU (może być niebieski madbull lub pomarańczowy krytac, jesteś w stanie zrobić to samodzielnie) 2. Przegląd gearboxa i wymiana pneumatyki na szczelną (dysza, głowica tłoka, głowica cylindra, tłok), może przewody i mosfet typu Perun Micro 3. lufą się nie przejmuj tylko czyść raz na jakiś czas i nie precyzyjna tylko jakaś nierdzewna typu steelbull. Nie pakuj nie wiadomo jak dużo kasy w gietę, są fajnymi replikami ale złoto to nie będzie . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts