basen Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Czy ktoś tutaj ma Glock`a 17 firmy KWC i zechciałby się podzielić opiną, czy warto kupić tą broń... Dziękuję czekam na odzew. Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ja mam takową bron. POLECAM!! W srodku jest caly z ABS ma 12-miesieczna gwarancje mysle z nie bedziesz zalowal. Najlepsze osiagi ma na bezszwowych lub kauczukowych 0,2g. Spokojnie trafiam w czlowieka na takich kulkach z 35 metrów. Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Gdzie w polsce widzałeś G17 KWC 8O .TU w dziale springers masz recke po angielsku . Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Glock 17 KWC sprzdaja np. www.militaria.pl w cenie 75zł ( przecena z bodajze ok.150zł) Quote Link to post Share on other sites
jargi Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 www.allegro.pl 59,99zł Quote Link to post Share on other sites
franekl Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 w środku cały z plastiku:(serio??to pewnie cienko z jego wytrzymalością:(a już chciałem kupowac... Quote Link to post Share on other sites
psovaty Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 jak znam KWC, to niecienko :wink: nie mam tego glocka, ale i taurus pt92 i dawna wersja colta są całe z absu bardzo wytrzymałego; mój stary colt 1991 jest ze wszech stron poobijany, ale nie ma na nim śladu pęknięcia; w środku natomiast nie widać śladów zuzycia; pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest KAWIOR Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Jak rozłożyć ten właśnie model????? Ta płytka na tyle zamku jest i wiem ze trzeba ja zdjac ale jeszcze jej nie zdejmowalem, poniewaz tez dokladnie nie wiem jak to sie robi. Proszę o pomoc. ten pistole jest na www.militaria.pl w dziale pistolety spręzynowe.[/url] Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 1. Odkręcasz śrubkę na dole pistoletu(pod lufą) 2. Wyjmujesz część z tyłu zamka. 3. Zamek zdejmujesz ciagnąc go do przodu ( w kierunku końca lufy) To tyle :D Quote Link to post Share on other sites
Guest KAWIOR Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 BuZz a jak zdejmujesz ta płytke z tyłu zamka?????? Quote Link to post Share on other sites
McSpidit Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Żeby ściągnąć zamek trzeba odkręcić śrubkę przed spustem co jest oraz wyciągnąć bolec na rękojeści gdzieś na wysokości blokady magazynka (jest to koniec rękojeści). Jak coś to tu jest też filmik z rozbierania tego modelu na czynniki pierwsze http://www.youtube.com/watch?v=FVjHb9h4gb0. Quote Link to post Share on other sites
McSpidit Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Ja posiadam ten model. http://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_asg_g17_(14096)_p5705.xml Naprawde dobrze się sprawuje. Mam go krutko. Broń fajnie leży w dłoni fajnie się z niego strzela ale minusem takim wielkim na gry jest jego zacinanie. Nie jest to częste ale wnerwiające. Pistolet (ja to tak rozumiem) chce w siebie dwie kulki wsadzić. Tak ogólnie polecam bo sam jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts