Witam Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Witam, w najbliższym czasie planuję zakupić nową replikę asg, jako "świeżak" mam średnie pojęcie o asg. Wcześniej posiadałem replikę od specny jako moją pierwszą broń (Specna F-02) z polecenia znajomych. Działała poprawnie przez ponad rok do czasu gdy krucha polimerowa obudowa nie złamała się dlatego chciałem coś metalowego i dobrej jakości aby ta broń trochę posłużyła. Wybór padł na jakieś SMG, po przeczytaniu forum wywnioskowałem że było polecane kilka renomowanych firm jak G&G LCT KWA czy KRYTAC. Budżet troche mały bo do 1500zł ale mam wszytko inne. Uwagę przyciagneła ta replika która bardzo mi się spodobała: https://militaria.pl/p/pistolet-maszynowy-s-aeg-kwa-qrf-mod-2-2-5-black-2625127 Jestem trochę zielony dlatego chciałem zapytać czy to dobra replika. Jestem również otwarty na inne rekomendacje :) (najlepiej do 1500zł) Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago @Witam replika trochę nietypowa (magazynki). Proponuję coś bardziej typowego czyli replika od DE serii M900. Spokojnie zmieścisz się z budżetem, zostanie na podstawę (baterię, ładowarkę, dobre kulki, okulary i maskę, może dodatkowe magazynki). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts