V1C Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Witam wszystkich forumowiczów, mam pytanko czy którykolwiek z was gra(ł) w Infiltration moda do UT ? zielonych zapraszam do małej lektury http://dslyecxi.com/botg_infiltration.html P.S. jeśli ktoś podejrzewa że chodzi o propagandy ww. gry ma rację :P Link to post Share on other sites
Westie Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Chyba nawet grałem i ciekawie było, ale to był jakiś przedpotopowy build... Link to post Share on other sites
V1C Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 Cóż czasy się zmieniają Infiltration również pomimo małej społeczności nieco ponad 100 chłopa :(. Wiele graczy wychowanych głównie na CS odstrasza złożoność i poziom skomplikowania gry, choć w gruncie rzeczy chodzi o wpakowanie kulki między oczy :). Tak na zachęte dam krótką liste giwerków wraz z możliwymi do nich addonami: - XM29 'OICW' (nieco skomplikowanie się go obsługuje ale przewage w szczególności w otwartym terenie widać) - XM-8 - M16A4 (możemy dołaczyć: M203A2, Trijcon Reflex, "Starlight" celownik noktowizijny oraz laser na podczerwień) - M4A1 SOPMOD (M203A2, ACOG, Trijcon Reflex, Knight's Suppresor, Latarka) - HK416 (M203A1, Knight's Suppresor, Aimpoint M68) - MP5A2 (latarka, suppresor, EoTech) - AKM (GP-25, bagnet, magazynek bębenkowy) - M16A2 (M203, ACOG) - Arsenal AKMSU (magazynek bębenkowy) - Mk.23 SOCOM (LAM, Suppresor) Giwerków jest oczywiście więcej, tylko pisać nie chce mi się więcej. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Westie Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Na pewno jest SIG 552 i Beretta M9, tyle pamiętam z czasów, jak się w to bawiłem. Ale trochę lipa, że do AKSU nie da się dokręcić PBSa (Tiszyną też bym nie pogardził). Link to post Share on other sites
V1C Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 SIG jest ale 551 ;) a chodzi tu o AKMSU taki dziwny stwór który jest skróconą wersja AKMa a nie AK-74 więc o tyszinie można zapomnieć, choć wytłumiony granatnik byłby ciekawy :) z tego co wiem AKSU-74 jest już dawno zrobiony chodzi o modeli skina ale nie ma kto porobić animacji tak samo jak do AUGa, SVD, RPG-7 i wielu innych. Co do tłumików to w pełni sprawdzają się tylko na SOCOMie, MP5A2, MP5A3, P90 i VSS, w innych przypadkach działają jako świetnie jako tłumiki płomienia bo i tak pomimo zmiejszenia dB i odźwięku strzału nadal można je usłyszeć z 100m a biorąc pod uwage M-14DMR to co niektórzy nawet tłumika nie zakłada gdyż nieznacznie obniża celność i obrażenia a przy wyborówce to niepożądane ;) Najbardziej puki co boli brak MachineGewherów bo tylko bidne Minimi jest :( Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Goose Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Z ciekawości odgrzebałem UT , sciagnąłem mod i "mutatory" do niego...i Cholera, jak to wciąga :D Z chęcią zagram z kimś coopa :) Link to post Share on other sites
V1C Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Wierni fani infiltracji (bo tylko tacy istnieją ;)) i zespół Sentry Studios uraczyli nas wspaniałym plikiem zawierającym wszystko a nawet ciut więcej (dodatkowe bronie, mapy i mutatory) więc ludzie chcący lepiej się zapoznać z grą która została uznana za najlepszy taktyczny shooter [http://dslyecxi.com/botg_infiltration.html] potrzebują jedynie wysłużonego Unreal Tournament i ten plik [http://infiltration.sentrystudios.net/files29/pafiledb.php?action=file&id=217] zycze milej zabawy i pozdrawiam P.S. plik nieco duży ale wreście nowi nie będą musieli przeczesywać stron za różnymi addonami i itp Link to post Share on other sites
Recommended Posts