Domin007 Posted 1 hour ago Author Report Share Posted 1 hour ago DELAYED. Z powodu zbyt niskiej frekwencji (zebrało się 15 z wymaganych 20 chętnych do udziału) gra zostaje przełożona. Najprawdopodobniej na sobotę 7 lub 21 marca. Dziękuję uprzejmie z chęć wzięcia udziału wszystkim Kolegom, którzy pozytywnie odpowiedzieli na moje zaproszenie i się zapisali. Nie dziękuję osobom, które nie raczyły w ogóle odpisać na wiadomość ode mnie (17 osób z zaproszonych 42). To już nie pierwszy raz i zapewniam, że choć nie jestem pamiętliwy, to to sobie zapamiętam. Ostateczną datę chciałbym wyznaczyć na podstawie Waszego zdania. Niestety mam ograniczoną dyspozycyjność, więc proponuję jedynie dwie z powyższych dat. Uprzejmie proszę by gracze, którzy się zapisali (lub wypisali, @Prochu @arkusz86) także zabrali głos i wskazali, kiedy by Wam bardziej pasowało lub czy wolicie byśmy dali sobie spokój z frontem wschodnim I wojny światowej albo z Wielką Wojną w ogóle. Głosujemy w postach. W związku z powyższym tematu nie zamykam, a po weekendzie wyczyszczę go z dotychczasowej listy. Może na marzec uda się zebrać kworum... Quote Link to post Share on other sites
PolishPartizan Posted 40 minutes ago Report Share Posted 40 minutes ago Dokończmy chociaż cykl z hukiem :) Wnioskuję za 7 marca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts