zavisza Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Przeszukalem cale forum i nic nie znalazlem o wersji tego pistoletu na Green Gas produkcji KWC :( Link do tego Deserta: http://www.military.pl/?prod=73&cat=38 Tak wiec jesli ktos ma tego Deserta na GG to niech bedzie taki mily, dobry i uprzejmy i podzieli sie informacjami: ilosc fps-ow, gazozernosc, syfonowanie, zasieg skuteczny i maksymalny oraz wrazenia wizualno-dotykowe... Bylbym naprawde bardzo wdzieczny bo bardzo podoba mi sie ten Desert ale nie wiem czy warto... (recenzja w zbrojowni to jednak troche malo...). Zavisza Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Dobra rada, wstrzymaj się kilka miesięcy, niech do nas dotrze wersja full metal. Znajomy z USA ostatnio kupił i stwierdził, że w porównaniu ze "starym" DE KWC ten nowy to niebo a ziemia. Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Kolega wyżej ma rację, ale nawet z plastikowym zamkiem daje dobrze rade ostatnio mi wyszło 295 fps. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 5/10/2006, 15:04 :mrgreen: hihi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts