JuzekK Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 zastanawiam sie nad zakupem tego glocka , ktos mial z nim jakies doswiadczenia? jak z wytrzymaloscia ? zasiegiem ? wady-zalety z gory dzieki za pomoc Link to post Share on other sites
Foka Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 calkiem fajny :) przy ogniu pojedynczym gazu wystarcza na 2-3 magazynki, przy ogniu ciaglem na 1 a i to nie zawsze przy strzelaniu ogniem cieglym jest bardzo duzy rozrzut wiec ten tryb nadaje sie wlasciwie tylko do pomieszczen, "w polu" zalecam ogien pojedynczy warto zastanowic sie nad kupnem dlugiego magazynka, z tym ze moze byc pewien klopot z noszeniem tego w kaburze. ogolnie polecam :) acha, a jak masz troche wiecej kasy na niego to zamow sobie w WGC od razu glocka 18C Level 2 hint: jak ktos nie wie co to jest L2 to niech zajzy na WGC a nie pyta tutaj :P Link to post Share on other sites
Łęca Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 warto zastanowic sie nad kupnem dlugiego magazynka, z tym ze moze byc pewien klopot z noszeniem tego w kaburze. Z noszeniem Glocka czy magazynka? :P Jaki? pozdrawiam P.S. Z tego co rozumiem to chodzi ci o to fajne pokrętełko z boq ;) Link to post Share on other sites
Łęca Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Special Offer Package L3 - KSC G18CPackage Includes - KSC G18C - Metal Slide - Metal Outer Barrel - Hi-Flow Valve - Metal Spring Rod - Strenghten Hammer Spring - CA Socom Silencer - Extended Outer Barrel with thread - 49 Rds Magazine - Free Installation Ciekawe, ciekawe ..... pistoletowy Hi-Capp :?: ;) Link to post Share on other sites
Łęca Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Aha juz wiem o co chodzi ;) Ten magazynek jest po prostu trocheeeeeeeee dluzszy :P Link to post Share on other sites
Foka Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 czy musze jeszcze cos pisac? ;) Link to post Share on other sites
nonejm Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 zastanawiam sie nad zakupem tego glocka , ktos mial z nim jakies doswiadczenia? jak z wytrzymaloscia ? zasiegiem ? wady-zaletyz gory dzieki za pomoc Ja tez chce, ja tez chce... Gdzie masz zamiar go kupic? W Polsce??? Czy bedziesz sprowadzal??? pozdro nonejm Link to post Share on other sites
JuzekK Posted July 16, 2003 Author Report Share Posted July 16, 2003 sprowadzac chodz w gre wchodzi jeszcze tmp. a ktos wie jak jest z ta wytrzymaloscia? bo z tego co czytalem to podobno ten glock sie rozpada dosc szybko Link to post Share on other sites
Foka Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 Glock jeszcze mi sie jakos nie rozsypal a troche go uzywam (ostatnio plywal w Baltyku), na poludniu PL jest drugi i tez nie slyszalem zeby sie rozpadal Natomiast znam jednego TMP co sie wlasnie rozsypal (tylna sciana zamka pekla)... mozesz jeszcze rozwazyc Berette 93R Link to post Share on other sites
JuzekK Posted July 16, 2003 Author Report Share Posted July 16, 2003 a co konkretnie poza 330fpsami da mi upgrade z redwolfa " KSC GLOCK18C 330FPS POWER AND METAL SLIDE+BARREL UPGRADE" tam jest mowa o jakims high flow valve musialbym sobie taki zalatwiac do kazdego magazynka czy chodzi o zaworek w gnacie? (a moze ja nic z tego nie rozumiem :o ) Link to post Share on other sites
Foka Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 nie czytalem na RW, ale z tego co tu piszesz to glownie metalowy zamek i lufa zewnetrzna, pewnie dodatko metalowa zerdz sprezyny glownej wraz ze wzmocniona sprezyna glowna, a co za tym idzie potrzebny jest zawor o zwiekszonym przeplywie zeby to wszystko napedzic. na 90% w kazdym magazynku trzeba zmienic zawor. poza fps'ami daje wyglad i wieksze zuzycie gazu :) i moze ciut wieksze zuzycie czesci wewnetrznych Link to post Share on other sites
JuzekK Posted July 16, 2003 Author Report Share Posted July 16, 2003 a tak przy okazji sie spytam , jaki wplyw maja na wydajnosc metal body do gbb? bo posiadam juz beretke TM chrome stainless (moj ulubieniec :P ) i to znalezisko na wgc http://www.wargameclub.com/pcart/shopper.p...20M92F%20Series bardzo mnie zaintersowalo. Link to post Share on other sites
Foka Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 ech wydawalo mi sie ze wyraznie jasno jest wyzej napisane z powodu zwiekszenia masy zamka wymagana jest wieksza porcja gazu aby go poprawnie poruszyc a wiec nalezy wymienic zwor aby podawal zwiekszona porcje gazu a to powoduje zwiekszenie zurzycia gazu. Poza tym poniewaz metal jest duzo twardszy od plastiku prawdopodobnie (to juz moje domysly) moze zwiekszyc wycieranie sie czesci plastikowych (szkielet) w miejscach styku z zamkiem. poza tym dodanie metalowego zamka powoduje zwiekszenie masy broni, powoduje ze wyglada bardzie realnie oraz zaleznie od jakosci wykonania plastikowego jak i metalowego zamka zmienia wyglad "zuzycia"/wytarcia zamka. Link to post Share on other sites
JuzekK Posted July 16, 2003 Author Report Share Posted July 16, 2003 k juz lapie o co chodzi a roznice widzialem w tym ze glocku byl tylko slide a tu cale metal body :P Link to post Share on other sites
Foka Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 nie ma Glockow z metalowym szkieletem. Nawet wersja ostra szkielet ma produkowany z polimerow (czyt. plastik). Link to post Share on other sites
JuzekK Posted July 16, 2003 Author Report Share Posted July 16, 2003 ale na linku chyba wyraznie widac ze to body to raczej glock nie jest ;p Link to post Share on other sites
Foka Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 a patrzyles moze na temat tego watku? :P Link to post Share on other sites
Reptile Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 No cóż, mnie też się podoba ten GLOCK, lecz cena w polsce (900zł) skutecznie mnie ostudza :? . BTW. Foczus twierdzi ze w San Marino dostał w przeliczeniu na polskie za 300 zł :twisted: Link to post Share on other sites
Foka Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 z zaznaczeniem ze wtedy Euro stalo ok 4,3 PS preferuje jednak forme "Foka" ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts