Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G&G - GR16 Carbine Plastica

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To że będę biedny to już będzie mój problem :-P A poza tym trzeba się uczyć strzelać oszczędnie. Ja np. strzelam tylko na semi. Auto nie używam (albo bardzo rzadko) 8)

Posted

Bardzo ciężkie! Dzisiaj dopiero testowałem swoją eMeczkę w boju. Czy u Was też był taki słaby zasięg na początku? Wiem, że się musi gumka wyrobić i takie tam ale do cholery w karabinie za 850zł można liczyć chyba na coś więcej niż te marne 20metrów...

Posted

U mnie w stocku zasięg był elegancki. Nie zasyfiłeś może komory hop up sylikonem? Może też uszkodziłeś w jakiś sposób (przy czyszczeniu lufy ? ) gumkę hop-upa.

Co do magów to uważam że realizm oddają w pełni mid capy. Jednak siła perswazji normalnego pocisku, a kulki jest zupełnie inna:) Co do hi capów. sam używam jednego (z przymusu jeszcze nie uzbierałem wystarczającą dużo mid capów) i nie bardzo to lubię, jednak jak ktoś strzela w taki sposób jak przy midcapach też da się przeżyc, choc realizm w tym przypadku jest...ograniczony do minimum:)

Posted

Ale że jak?? nie slychac tgo magicznego "clic"?? u mnie kazdy mag siedzi. a moze cos z tym mechanizmem trzymającym? moze ta magiczna sprężynka sie "wyrobila" i tsza na nowszy model wymienic??:P

Posted

To ja Ci coś zacytuję ze Specshopu, tam gdzie ją kupiłem:

"Komora HopUp: ABS

Hop Up: TAK regulowany

Selektor ognia: TAK - ciągły - pojedynczy

Magazynek: Hi Cap 450 kulek Standard

Pasujące baterie: Large 8.4V

Wersja: Ver. 2007"