Gallain Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Szukałem już w wielu polskich sklepach i nie mogę znaleźć nic sensownego. Póki co, są dwie opcje do wyboru: 1. Kabura za 300pln 2. Kabura za 125pln Pierwsza odpada ze względu na cenę. Druga jakoś mi nie podchodzi :/ Jeśli bym ja kupił, to i tak obetnę tą część na magi. Może ktoś przymierzał kiedyś tą drugą do Mp7? Może nie jest taka zła? Jeśli znacie jakieś sklepy niekoniecznie związane z airsoftem (może na przykład ochroniarskie?), które posiadają w ofercie fajne kabury pasujące do tego modelu, to byłbym wdzięczny za link. Z góry dzięki i pozdrawiam, Gallain Quote Link to post Share on other sites
Ziemniok Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Szukalem i nic nie znalazłem :( Jeżeli miał bym wybierac to brał bym kabure z asgshopu. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Na WGCShop'ie jest kabura z machineguna za 40$ zamiast 300zł, dostępna w trzech kolorach. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 12, 2006 Author Report Share Posted October 12, 2006 Na WGCShop'ie jest kabura z machineguna za 40$ zamiast 300zł' date=' dostępna w trzech kolorach.[/quote']Wiem, ale to trwa dlugo, a poza tym trzeba doliczyć wysyłkę, cło i vat. Szukam czegoś w anszym pięknym kraju :) Dzięki za pomoc, anyway :) Quote Link to post Share on other sites
ReMeK Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Wiesz, czasem warto zapłacic jesli chce się miec cos odpowiedniego...asg to taki wytwór ze niestety drogie. Oszczędny dwa razy płaci. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Ta udowka ze Strike Systems jest genialna - polecam! Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 15, 2006 Author Report Share Posted October 15, 2006 Wiesz, czasem warto zapłacic jesli chce się miec cos odpowiedniego...asg to taki wytwór ze niestety drogie. Oszczędny dwa razy płaci. Niby tak, z tym, że jeszcze mnie nie porąbało, żeby za kabure 300 pln płacić. Wystarczy mi, że wydaję ciężkie pieniądze na giwery i ich utrzymanie :) Ta udowka ze Strike Systems jest genialna - polecam! No, i to chciałem przeczytać :D Masz może jakieś fotki z Mp7-ką w środku? Bądz z innym PMem, żebym po prostu zobaczył, jak to w niej siedzi. Jakbyś miał, to poproszę na maila. Pozdrawiam i dzięki. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Niestety, nie mam. Ale napisz do asgshop'u - mysle ze bez problemu wsadza Ci ingrama do kaburki i przesla pare fotek! Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo teraz im sie "wszystkie wysprzedały". Czy któś byłby tak łaskawy i wrzuciłby tu ze 2 fotki Mp7 w tej kaburze? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. PS: Czy w ogóle wygodna jest ta kaburka? Bo jak nosiłem 1,2 kilogramową berettę w udaowej, to mi się majtała na wszystkie strony :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts