paryssek Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Cześć wszystkim! Planuję kupić Novritsch SSP5 (Green Gas) jako główną replikę do CQB i chciałbym od razu skompletować cały zestaw, żeby po zakupie nie okazało się, że czegoś brakuje. Mam do Was prośbę o pomoc w doborze wszystkiego, co będzie potrzebne. Interesuje mnie przede wszystkim: jaki green gas będzie najlepszy na nasze warunki (lato i chłodniejsze dni), jakie kulki dobrać (0,28 / 0,32 / 0,36 / 0,40 g), ile dodatkowych magazynków warto kupić, czy warto od razu dokupić tracer i jaki model polecacie, czy potrzebna jest jakaś konkretna kabura do SSP5, jakie akcesoria są Waszym zdaniem obowiązkowe na start, czy warto od razu kupić zestaw do konserwacji lub inne części eksploatacyjne. Jeżeli ktoś używa lub używał SSP5, będę wdzięczny za podzielenie się doświadczeniem. Chciałbym zamówić wszystko za jednym razem i mieć replikę od razu gotową do gry. Z góry dzięki za wszystkie porady! Z ich strony chcę zamówić https://eu.novritsch.com/pl/product/ssp5-gas-blowback-pistol/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts