DrDestruktor Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Witam Broń pojawiła sie na MG http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...42bdbdfb24b2854 Czy ktoś miał juz z nia wcześniej kontakt Inmteresuje mnie rozwiązanie ładowania gazu i samego cylindra czy to coś jak zwykłą VSR z zmienionym cylindrem np tym " KIC" czy coś innego zupełnie ?? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 pewnie to jest to samo co na asgshopie ( http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=730 ) tylko inny kolor.....wyszłoby na to że gaz ładuje się do cylindra Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 To wszystko wyjasnia... Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 Ok czyli to wszystko wyjaśnia ... troszke badziewne rozwiązanie oprócz tego magi pozostaja w tym samym miejscu i konstrukcja najprawdopodobniej niczym sie nie różni ... Dzieki za pomoc Link to post Share on other sites
kelo Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Wiecie coś na temat osiągów Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 Jeżeli sklepy nie kłamią to energia oscyluje w granicach 450fps . Ja mam w swojej VSR'ce sprężynowej tez tyle i zasięgiem ok 10 m może 15m przebija aega z CA (dokładnie nie mierzyłem ) tylko że chłopup i brak podzespołow do jego wzmocnienia razem z Fps'ami powoduje niska celność szczególnie przy uzywaniu lżejszych kulek jak 0,3 . Obawiam sie jeszcze że może wystąpić podobny efekt co w innych gazowych karabinach znikoma powtarzalność spowodowana spadkiem ciśnienia gazu . Pozdrawiam Link to post Share on other sites
chmielu91 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 KLIK Duża różnica w cenie za to samo .... Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts