schatten Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Witam :) Swego czasu znalazłem na strychu stary hełm było to dość dawno temu ;) od razu wtedy zabrałem się do roboty i zrobiłem pierwszy raz w życiu coś związnego z militariami :) teraz znowu wygrzebałem go z zakątków piwnicy powiedzcie co sądzicie na jego temat kolor jest do bani to wiem bo ten żółty od wewnętrznej strony i te łaty ;) na zewnątrz raczej za piękne nie są malowanie jest nieuniknione ;)acha no dostałem orginalną siatke maskującą i cały środek :) pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 dop Quote Link to post Share on other sites
schatten Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 to nie jest broń Boże jego ogólny ostateczny zarys ! :] Quote Link to post Share on other sites
slayer666 Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 pokryj go od zewnątrz jakimś materiałem maskującym ( wsadź do pos siatkę ) i bedzie git :) Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Jeśli chciałbyś się bawić w kolonialnego marine, to ten hełm jest spoko. :roll: Quote Link to post Share on other sites
CoBRA Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Moim zdaniem to niezły pomysł. Ze względu na finanse własnym kosztem poszukałem czegoś na moją łysą glacę. Z dna szafy wygrzebałem przywieziony w latach 90tych z USA hełm bejsbolowy, wyciągnąłem kilka puszeczek humbrola i efekt taki: http://www.airsoft.org.pl/galerie/rosanow1.../asg1014-57.htm http://www.airsoft.org.pl/galerie/jelen30_.../asg0930-15.htm i co :?: Funkcję ochronną pełni dobrze, przyjąłem nawet serie z minimi :F Wchodzi mi pod niego czapusia, tylko co wypocę to sie w środku skrapla, jedyna wada. P.S. Teraz czas pomyśleć o spodniach Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 historical reconstruction ujdzie :) ew.dobry garnek :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts