SeBi Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Szukałem na forum i nic nie znalazłem o tej broni, a chciałbym się czegoś o niej dowiedzieć. (zdjęcia mozna zobaczyć na stronie www.zbrojownia.com.pl w dziale karabiny snajperskie/karabiny spręzynowe) Kosztuje nie całe 600 zł ma około 500 fps'ów, dodatkowo : Bipod, Luneta 4x40, Instrukcja, Magazynek bębenkowy, 10 łusek, 2 magazynki typu STICK, 100 kul 0.25g . Czy jest na tym forum jakiś szczęśliwy , bądz mniej szczęśliwy , posiadacz tej broni który mógłby umieścic o niej jakieś informacje? I może możliwości tuningu:> Link to post Share on other sites
kozłov Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=23187&start=0 To słabo szukałeś... Link to post Share on other sites
SeBi Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 hmn dziwne bo dokładnie takie coś wklejałem Super X-9 SWAT prosto ze zbrojowni , no nic przepraszam . ;/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts