Equil Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Bezpośrednio do cylindra, pośrednio do szyny. Link to post Share on other sites
Dolas Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 Prawie gotowy.Środek ciężkości wypada na magazynku.Waga 2 kg. Jak pomalowac kolbę aby upodobnic do faktury drewna. Link to post Share on other sites
hellmans Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Zmień kolbe i zrób chwyt pistoletowy... :) wyszło pięknie. Ps. Body pomaluj jakąś farbą lekko pod szary Link to post Share on other sites
Dolas Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 Sukam dokumentacji(rysunki, przekroje) M1A1 Została mi jeszcze jedna skorupa szotguna, sprubóje ją wmontowac w ten karabin. Link to post Share on other sites
Ruryk Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Stary...Respect dla ciebie za kawał dobrej roboty..naprawde jestem pod wrażeniem :F Link to post Share on other sites
Dolas Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 To jest to co udału sie zrobic shutguna DD. Czas pracy ok.12 godzin . Koszt przeróbki ok. Rurki ze złomu -Na piwo Uchwyty drewniane drewno bukowe -na piwo Sprężyna naciągu powrotnego zamka ,śruby ,wkręty,zawleczka -znalazłem w warsztacie -zapasy ojca Poxilina-9 zł-o.5 opakowania Farba podkładowa i nawierzchniowa -25 zł -starczy jeszcze na 20 modeli Lakier i bejca -stare zapasy-znikome ilości. Karabin bez tuningu . Może uda się skręcic film z testów strzeleckich. Link to post Share on other sites
C-bOoL Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Ja bym cos z kolba jeszcze zrobil i byloby full gites !! najlepiej z jakas drewniana . Ale pelen podziw stary za to co zrobiles . !!!! 8) Link to post Share on other sites
Johann Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Zmień kolbe i zrób chwyt pistoletowy... :) wyszło pięknie.Ps. Body pomaluj jakąś farbą lekko pod szary a na choler chwyt ? karabin MAroszka takowego nie miał a skoro on przerobił superpompke na coś Karabin Maroszka to się trzymał tego jak wyglądał pierowzór brawo jeszcze raz dla Ciebie za tą konwersję!! Link to post Share on other sites
bastekkk Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 a ja mam pytanie : jak zrobiłeś otwór na raczkę przeładowania ?( czyt. jak wyciąłeś ) Link to post Share on other sites
Kaspero Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Pięknie, poprostu pięknie stary- Congratulations 8O 8O 8O Link to post Share on other sites
Mulis Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Kawał dobrej roboty jestm po warrzneim 8O Link to post Share on other sites
dfasg Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 stary zrobiłeś wspaniałego guna naprawde tylko podziwiwć i jeszcze przerobić ten naciag no to już naprwde tzreba mieć talent wspaniała robota Link to post Share on other sites
Equil Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Patrzysz czasem na daty? Link to post Share on other sites
Rambo666 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Witam na tym jednym zdjęciu prezentuje sie fajnie czy mogł byś przesłać mi wjęcej zdjec na e-maila??Jeśli nie sprawi si to problemu to mój mail as_ds@wp.pl/ Link to post Share on other sites
Saba Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Super :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts