ToF Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Razem z kumplem składamy z części AUGa Both Elephanta wszystko mamy i działa poza jednym..złącze magazynka z lufą jest nieszczelne i przez nie ucieka większość ciśnienia..może ktoś wie jak jest to rozwiązane w orginalnym BH?? Quote Link to post Share on other sites
Dudi Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 BE nie BH... Poza tym dlaczego "składacie z części"? Czyżbyście do body z plastikowego AUGa wkładali metalowy GB? Quote Link to post Share on other sites
lup Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Znaczy hop siup wam przepuszcza czy jak? Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Witam. Macie taką część? ta część odpowiada za połączenie magazynka z komorą hop-up jeżeli to macie to jedyna rzecz która mi przychodzi do głowy to uszczelnienie oringiem od dołu... ale jak to będzie się trzymać to nie wiem... Ta część jest z auga tm. W both elephant to nie wiem jak jest Quote Link to post Share on other sites
benekk Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 Czy ty masz tego nowego AUG-a z metalowym GB ?? Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Kermit - ale co ta część ma mieć niby wspólnego z szczelnością układu strzelającego? Jak dla mnie, to nie ma nic... Jeśli gdzieś może być jakaś nieszczelność to: - w samej komorze HU (układ HU-dysza), - w obrębie gearboxa, - ewentualnie na styku jednego z drugim, dlatego w AUGu TM komora jest dociskana sprężyną do GB. Tyle o TM. A jak to się ma do chińszczyzny? Podejrzewam, że właścicielom BE porady jak to jest w TM niewiele dają... - Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts