Walusiowy Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 A wiec tak: strzelanka byla dluga, czolgalem sie duzo, po strzelance stwierdzilem brak zaslepki rekojesci (odwroc pistolet "do gory nogami" i popatrz na rekojesc), wraz z jedna sruba, gdzie dostane owa czesc, i czy moge uzyc sruby "nie z kompletu" ?? P.s. Przewertowalem forum, szukalem, nie znalazlem tego problemu, jesli jest juz na forum prosze o link i zamkniecie mojego tematu. Z gory dzieki. Link to post Share on other sites
Paciek Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Wydaję mi się, że trudno będzie znaleźć tą cześć, aczkolwiek, jej brak nie wpływa znacząco na użytkowanie broni. Traci ona jedynie swoje walory wizualne. Ale przeciez broń ta nie jest uzywana jako ozdoba w pokoju na ścianie ;) tylko w terenie. Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że to co miało odpaść odpadło - wczorajsza strzelanka była bardzo długa i wyczerpująca, a reszta wytrzymała :). Pozdrawiam, Patryk "Paciek" Kubabski Link to post Share on other sites
Walusiowy Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 No tak, ale czekalem na wypowiedz kogos kto z problemem sie spotkal, lub juz dorabial czesci do MP5 i moglby mi doradzic cos rzeczowego a nie tylko standardowe: "nie przejmuj sie, nic sie nie stalo". :roll: Link to post Share on other sites
Recommended Posts