Michal_g Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Dla tych co niezauważyli - ZDJĘCIA SĄ JUŻ W GALERII NA STRONIE 4MOZY. No nareszcie!Tak nawiasem mówiąc rozumiem że kiedy zdjęcia robi któryś z Panów to Ice jest na co drugiej (no prawie) fotce. Ale to samo widzę na zdjęciach robionych przez Ire - dziewczyny, czy ja o czymś nie wiem? :lol: Quote Link to post Share on other sites
norbi Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Zdjęcia mi sie podobają , ale dwie malutkie nie wnoszące nigdzie nic uwagi :) : stanowcza większość to zdjęcia ludzi z NATO, ciągle te same twarze :/ a po drugie nie ma prawie w ogóle Kawalerii :D:D:D Quote Link to post Share on other sites
ire Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Wyraźnie widać, że LWP nie chciało przygarnąć fotografa :P ;) Quote Link to post Share on other sites
norbi Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 :D:D Nie, nie w żadym wypadku , ale gdzie w chmurach latających kulek będziemy szukać fotografa ? :) :) Quote Link to post Share on other sites
kozmik Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 nie rozumiem tylko dlaczego Ire zawsze zrobi mi zdjecie jak strzele jakas idiotyczna mine :/ w kazdym razie reszta zdjec OK dzieki pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Zdjęcia spakowane równe 100mb zdjecia.rar Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Ire, my?? Nie chcieliśmy fotografa?!? Zwłaszcza CIEBIE? No... miażdżysz nasze jestestwo... My, spadkobiercy szarmanckiej kawalerii... Ech... Mój ból ukoi tylko obietnica specjalnego reportażu o LWP na następny Leartesie ;-) Quote Link to post Share on other sites
ire Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Wiesz, Druchu (Druhu? nigdy nie wiem, przez jakie ha to się pisze :( ) Okruchu, moja obecność przy danej stronie konfliktu uzależniona jest od kilku czynników... :D ;) Kozmik, nie narzekaj, wszyscy czasem mają takie fotki (biedny Regin...) ;) Pozdrawiam, ire Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 [edit] Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 IRE jak zwykle marudziła i narzekała na swoje zdjęcia a widzę że się wszystkim podobają :) Więcej wiary w siebie. ps. Uważaj na "szarmancką kawalerię" ... wiesz jak to z nimi... przYlecą... :wink: :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts