polska2137 Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago Witam, mam do sprzedania 2 repliki ale kompletnie nie wiem jaki jest obecnie rynek replik, zawsze używałem ich rekreacyjnie tylko🤪 , 1 piaskowa m4 kupiona w ok. 2020 roku jest popsuta, mechanizm w środku się zaplątał w sobie, ewidentnie coś nie działa, nie zaglądałem do bebechów, 2 replika CM.098B E-EDITION [CYMA] chyyyyba jest już czymś z wyższej półki, może nawet jakimś kąskiem dla znawców, 460 fps, pewnie do ASG z chłopakami przydałby się lekki downgrade ale to już kwestia ustaleń... widziałem podobną za 750 zł, moja wystrzeliła może z 1000 kulek, nie mam akumulatora- zagubił się w odmętach czasu i przestrzeni, na pewno działą, pewnie należałoby ją trochę odświeżyć, bo długo leżała- jakieś 1,5 roku... . Do M4 mam pudełko jak widać, do CM.098B E-EDITION [CYMA] już nie niestety, ktoś niechcący się go niestety pozbył ;( . Chciałbym się dowiedzieć jaka mogę uzyskać cenę, za komplet 2 repliki + luneta, gratis dorzucam dobrą lufę guarder, wklejam opis i zdjęcia, może ktoś coś podpowie, będę bardzo wdzięczny za poświęconą chwilę czasu :)) moja ocena to jakieś ~1400 PLN za zestaw żeby w miarę szybko sprzedać. A wy co myślicie? 😄😁 Quote
polska2137 Posted 4 hours ago Author Report Posted 4 hours ago sory chłopaki z administarcji, ❤️ jak zrobiłem jakiś bład prosze nie usuwajcie XDD Quote
Recommended Posts