armystore Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Witam jak narazie malutko towaru,ale dopisujemy dzielnie. Sklep stacjonarny: Krakowska 293 KIELCE (można dojechać od strony Krakowa, po prawej będzie stał T-34 ;) ) Zapraszamy- dla wszystkich maniaków rabaty! P.S. Jesteśmy chętni wyposażyć drużynę ASG w mundury woodland lub desert- w zamian oczekujemy dobrej reklamy...Szczególy na PRIV Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Sklep stacjonarny w Krakowie przy Placu Matejki - zaglądam od czasu do czasu (mam blisko z pracy). Jak dotąd parę drobiazgów kupiłem, wszystko gra. Dzisiaj się lekko zdziwiłem - poszukiwałem spodni BDU Helikona, na stronie są po 91.50 zł ( http://www.vivearmy.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idprod=6) a w sklepie stacjonarnym po 100 zł. I tak nie kupiłem bo nie było mojego rozmiaru. Różnica w cenie nieduża, ale trochę to dziwne. A jakoś ciuchy wole przymierzyć przed zakupem... Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Przeglądałem stronkę i uważam, że macie za mało towaru. Nie wiem, co to znaczy: Magazyn: na zamówienie. Czy to znaczy, że nie macie tego przedmiotu w magazynie? Bardzo podoba mi się opcja "Negocjuj cenę". Radziłbym jeszcze repliki pogrupować na: -)sprężynowe -)gazowe -)elektryczne Będzie w sklepie więcej sprzętu i mam nadzieję, że to będzie jeden z lepszych sklepów. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 A ja się zastanawiam co tam robią zdjęcia ze Zbrojowni :roll: Quote Link to post Share on other sites
maruc Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ja tam nie kupie już nic, sami nie wiedzą co ile kosztuje, a jak już to ceny z kosmosu są, pozatym jak sie coś zamówi to można w nieskończoność czekać, bo albo paczka jest już na granicy, za tydzień jest już w drodze, a po dwóch tygodniach ktoś okradł tira i czapki nie będzie Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Witam, może ktoś mi podać numer tleefoniczny do ZRBOJOWNI? Chcę o coś zapytać. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 a co ma zbrojownia do vive army ?? :strach: Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie no tylko tak zapytałem, bo nie ma tutaj tematu, sklepu zbrojowni z kielc. A potrzebuje do nich kontaktu. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 A jak Ci udowodnie ze jest, to co? Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jeżeli nie jesteś w stanie znaleźć numery na ich stronie... Może to jest taki zabieg celowy, żeby odsiać niekumatych klientów? :lol: Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Jest tylko numer gg i email. Ale nie odpowiadają. A chciałem do nich zadzwonić. Ale tu zawsze o nic nie można zapytać. Nie umicie, normalnie odpowiedzieć? Trudne :wink: Edited June 29, 2009 by damianfan0107 Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 W ZWIĄZKU ZE ZMIANĄ ŁĄCZA INTERNETOWEGO W CIĄGU NAJBLIŻSZYCH KILKU DNI MOGĄ WYSTĄPIĆ OPÓŹNIENIA W ODPOWIEDZIACH NA E-MAILE. NIE BĘDZIE MOŻLIWY RÓWNIEŻ KONTAKT PRZEZ GG. ZA ZAISTNIAŁE UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY. Czytaj ze zrozumieniem, naucz się szukać i nie {...} głupot! Aaa, i jeszcze niech zgadnę... nie uzyskałeś odpowiedzi poza godzinami pracy sklepu? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts