snajper66 Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Dziś w tej bezpłatnej gazecie pojawił sie temat o ASG... "Forty areną walk" chodzi w nim o to że jakaś anonimowa osoba podająca sie za członka społeczności airsoftowej która wysłała do nich @ pisze że miasto mogło by zbudowac na fortach tereny do paintaballa... dodatkowo jest tam w skrócie opisane na czym polega ASG... moim zdaniem nie wypadło to tak źle 8) Link to post Share on other sites
oficer80 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 A masz może jakąś formę elektroniczną tego artykułu? Bardzo chętnie bym przeczytał. Link to post Share on other sites
RainMaker Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Juz fakt, ze to bylo anonimowe nie napawa optymizmem. Laczenie paintballa z AS rowniez jakos nie jest przekonujace. Warto by bylo zamiescic ten artukul tutaj - moglibysmy powiedziec o nim wiecej. Link to post Share on other sites
hichel Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Zeskanuj to jakoś i zamieść albo przepiszs :) . Ciekawa jestem kto i co tam napisał. Link to post Share on other sites
Foka Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Laczenie paintballa z AS rowniez jakos nie jest przekonujace.Ale wbrew pozorom może być dla nas dobre - "ludzie" paintball znają, nie mają zwykle z nim "problemów" i ogólnie PB ma pozytywną prasę. Jeśli w mediach będzie się pokazywało AS jako "trochę inny PB" to dla nas lepiej niż "militaryści biegający z bronią". Link to post Share on other sites
woma Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 I tu w pełni popieram Fokę! Link to post Share on other sites
snajper66 Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Niestety ale mój ojciec wywalił tą gazete... :? więc nie zamieszcze tego watku... ale z tego co wiem zrobi to w niedługim czasie ktoś inny :wink: Link to post Share on other sites
Seether Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Witam. Zrealizowano monitoring. Moim zdaniem... nie wyszło tak źle... Mogę się przyczepić tylko do tego, że gościu w kominiarce siedzi. Troszkę to... że tak powiem... niemedialne ;). Przeciętnemu człowiekowi kojarzy się to raczej z terroryzmem niż z bezpieczną zabawą. Zapraszam do zapoznania sie z art. : Echo - wydanie poznańskie - 16.11.2006 Link to post Share on other sites
hichel Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 No artykuł nie jest zły, ale koleś trochę faktycznie mało medialną fotę wysłał. Dzięki Seether za wrzut artykułu! Pozdro! Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 hmmmm a może to ten slynny mulder?? Link to post Share on other sites
snajper66 Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 hmmmm a może to ten slynny mulder?? Tak samo pomyślałem :wink: :roll: Link to post Share on other sites
hichel Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Hehe chyba nie bo Mulder by się ubrał w metro albo arafatkę i obwiesił by się sprzętem do zdjęcia, a pozatym nie ta postura. Nie poznaje i nie kojarze tej osoby ze ze zdjęcia. Wiem tylko tyle, że napewno to nikt z FST :) [ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 11:54 am ] Eh po głębszej analizie stwierdzam wykorzystali zdanie z mojego autorstwa tekstu o ASG ze strony http://www.fst.udp.pl/asg/asg.htm :evil: Szkoda, że nikt nie potrafi zapytać czy można..... Link to post Share on other sites
Seether Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Ciekawe, co z tym fantem zrobisz ;) :> Mozna by to z Panem Wybieralskim wyjaśnić. Co jak co... ale dziennikarz powinien prawo prasowe znać ;) Link to post Share on other sites
hichel Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Pomyślę co z tym fantem zrobić skonsultuje to z moim nadwornym prawnikiem i zastanawie się czy nie szkoda mi nerwów i czasu aby się kłócić o jedno zdanie :wink: W sumie to już mogli napisać z jakiej strony, jakiego teamu wzięli to zdanie. Ucieszyło by to pewnie moją ekipę i mnie... Link to post Share on other sites
oficer80 Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Przynajmniej dobrze, że wzięli to zdanie z dobrego źródła. Choć faktycznie powiini byli się o to spytać. Link to post Share on other sites
charlles Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Eh po głębszej analizie stwierdzam wykorzystali zdanie z mojego autorstwa tekstu o ASG ze strony http://www.fst.udp.pl/asg/asg.htm :evil: Szkoda, że nikt nie potrafi zapytać czy można... ... podbieranie tekstu czy fotek bez pozwolenia właściciela to dla mnie "SZCZENIACTWO". Takie rzeczty powinno sie piętnować! http://www.mantis-gt.org/o_nas.html ...to zdjęcie zostało wykorzystane bez wiedzy autora przez twórców strony internetowej Grupy Taktycznej MANTIS. Link to post Share on other sites
TOLDI Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 (edited) Hehehe ja (chyba) kojarze osobe ze zdjęcia 8-) ale skoro chciała zostać anonimowa to jej nie zdradzam :-) heheh ten "Pan" zajmuje sie nie tylko ASG ale też tematyką fortyfikacijną wiec chyba wie co mówi. A tą fotke znalazłem na jego Photo blogu hehehe Pozdrawiam Edited March 2, 2007 by TOLDI Link to post Share on other sites
JimBO Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Witam Trochę późno zwróciliśmy uwagę na posta i linka jakiego zamieścił Charles Nie wiem dokładnie o które zdjęcie chodzi, ponieważ strona na razie nie funkcjonuje. Jeśli chodzi o to zdięcie: http://mantis-gt.join.pl/mantis-gt/o_nas.jpg to było ono umieszczone na forum ogólnym wielkopolski, więc nie możemy wiedzieć czyjej jest "produkcji", i jest do ogólnego dostępu dla każdego. Poza tym, nie wykorzystaliśmy zdięcia do celów zarobkowych. Tak w ogóle, takie rzeczy można załatwić na PW a nie na forum ogólnopolskim, to jest "SZCZENIACTWO"! Nie dostaliśmy ani jednego sygnału, że coś jest nie tak... Jeśli Charles powiedział by nam o tym zdarzeniu, z pewnością byśmy uszanowali jego zdanie i nie wykorzystywali tego zdjęcia wbrew jego woli... Bez zbędnych zarzutów i obraz z jakiejkolwiek strony... Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ciekawe ile musieli by kasować za wjazd od airsoftowców, żeby te poznańskie forty zarabiały na siebie tak jak MRU na turystyce fortecznej? Link to post Share on other sites
charlles Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Nie wiem dokładnie o które zdjęcie chodzi, ponieważ strona na razie nie funkcjonuje. Jeśli chodzi o to zdięcie: http://mantis-gt.join.pl/mantis-gt/o_nas.jpg to było ono umieszczone na forum ogólnym wielkopolski, więc nie możemy wiedzieć czyjej jest "produkcji", i jest do ogólnego dostępu dla każdego. "...uderz w stół a nożyce się odezwą." #1 ...ciekawi mnie w którym miejscu na wielkopolskim forum było to zdjęcie? #2 ...w listopadzie Hicheł rozmawiał z Toba JimBo o mojej fotce zamieszczonej na Waszej stronie. #3..."SZCZENIACTWO" to jak przeczytasz w moim poście nie ma adresata i jest określeniem dla procederu jakim różne osoby się zajmują. #4...i bez obrazy, nikomu nie postawiłem zarzutów na PW czy też na forum wielkopolskim. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Recommended Posts