511 Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Czy ktos moze przerabial duza "alicje", by nosic ja bez stelaza??? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Pomysł zupełnie bez sensu. Była puszczona krótka seria ALICE L z zaczepami do montażu szelek, ale to był tylko epizod. Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 oj królik nie taki bezsensu Z dużego wora można zrobić całkiem fajny plecak za grosze zmienić kształt na pionowy , dorobić wewnętrzny stelaż normalne plecy , szelki , pas i kilka drobiazgów ... Niestety do tego trzeba duużo pracy i nie każdy dotrwa do końca :) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Nie no, jasne. Zwęzić, wydłużyć, przeszyć kieszenie, zrobić wewnętrzny stelaż - takie tam przeróbeczki. To chyba jednak wlałbym kupić nowy plecak. W sumie kiedys też widziałem Porshe wsadzone w karoserię Syrenki (serio)... Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Porshenka - tyż widziałem. Co do plecaka - zupełnie bez sensu. Lepiej kupić plecak, który takowego stelaża nie wymaga. Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 no niekoniecznie sensownego plecaka bez stelaża za 50 zł sie nie kupi a taki wór kosztuje 50 zł i można z niego zrobić coś naprawdę fajnego więc jeśli ktoś ma mało kasy a dużo talentu i czasu do szycia to niech sie bawi ale oczywiście nie mówię że będzie łatwo :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts