syringe Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Witam Po pierwsze odrazu przepraszam jesli załozyłem temat nie tam gdzie powinienem. Jesli tak oto fotka. snajper Bardzo prosze o rozpoznanie mozilwie jak najwiecej z wyposazenia i czesci munduru jaki posadaja strzelcy na tych fotkach pozdrawiam Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Bowman Headset :P Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Synu, nie łaska poszukać? Facet ma na sobie w większości najbardziej kurna przydziałowy sprzęt brytyjski jaki tylko możesz chcieć. Poza tym jacy "strzelcy"? Widać tylko jednego, w pełni, bo spottera to widać tylko kawałek munduru i też można określić że nosi pustynny DPM. Główny bohater tego zdjęcia ma na sobie pustynny mundur DPM starszego typu - guziki są nie na taśmę tylko normalne (koszula polowa,nie jacket), kamizelkę PLCE 95, o zestawie słuchawkowym do Bowmana już wspomniano, buty to jakieś zajechane junglówki - pewnie brytyjskie albo holenderskie, nakolanki to brukarski gumowy syf - czysta improwizacja, rękawiczki to czarne nomexy lotnicze nieokreślonej firmy, a karabin to Accuracy International w etatowej wersji dla brytyjskiej armii czyli L96A1 (celownik na moje oko to Schmidt&Bender, ale optyka precyzyjna to nie moja działka). Na pasku ma multitool pewnie Gerbera, a w kamizelce oklejony taśmą maskującą (pewnie miał fajną rudą, błyszczącą okładzinę) bagnet od AK. Coś jeszcze Byś chciał wiedzieć? Link to post Share on other sites
Recommended Posts