anonim111 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Mam pytanie, a mianowicie: przeczytałem, że jest jakaś firma która wyprodukowała replikę asg jakiegoś pistoletu. I tu moje pytania: 1. czy to prawda?? 2. jaka to firma?? 3. jakiego pistolet jest to replika?? 4. czy ma ktoś link do tego guna?? Link to post Share on other sites
l4m3r Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Jest TU, a TUTAJ więcej fotek. Więcej informacji znajdziesz pod powyższymi linkami... Link to post Share on other sites
anonim111 Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Szczerze powiem, myślałem że będzie to bardziej "egzotyczne" i że bardziej takie "residentowo-evilowate". Ale dzięki za odpowiedź, jeśli jeszcze ktoś ma jakieś informacje na temaw w/w repliki byłbym wdzięczny. Link to post Share on other sites
Westie Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Mam pytanie, a mianowicie: przeczytałem, że jest jakaś firma która wyprodukowała replikę asg jakiegoś pistoletu. I tu moje pytania:1. czy to prawda?? Jasne. Nawet kilka. 2. jaka to firma??Marui i Tanaka.3. jakiego pistolet jest to replika??TM Beretta M9 "Biohazard", TM "Biohazard" Desert Eagle, Tanaka Works Biohazard Umbrella Magnum i Tanaka Biohazard Ashford Lugers. Z czego Beretta chyba w trzech wersjach + autorskie konwersje, a Desert w dwóch (lufa 6" i 10").4. czy ma ktoś link do tego guna??Stary, zapomnij. To były limitowane serie, ludzie sprzedają od czasu do czasu używane modele w komisie na Arnie's.Jest TU, a TUTAJ więcej fotek.Więcej informacji znajdziesz pod powyższymi linkami... Nicka masz cholernie pasującego... Co ty mu wciskasz za tandetę? Przecież to nawet nie ma znaczka STARS na chwytach ani chromowanej lufy. Link to post Share on other sites
l4m3r Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Nicka masz cholernie pasującego...Nick to tylko nick i jest taki, a nie inny specjalnie dla ludzi takich jak Ty... żeby mogli sobie podbudować swoje ego.Co ty mu wciskasz za tandetę? Przecież to nawet nie ma znaczka STARS na chwytach ani chromowanej lufy. Chciał linka to dostał (zgodnie z tym co jest napisane w opisie tej repliki, jest ona STYLIZOWANA na M9 z RE, a chyba wiesz co to znaczy? Może i daleko temu do ideału ale jak sam zauważyłeś, na chwile obecna nic innego nie jest dostępne na rynku). Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 A ja sadze ze to znowu ktos z airsoftguns.pl kto nie zna odpowiedzi na ich pytanie konkursowe ;-)... Link to post Share on other sites
anonim111 Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Dobra to mam ostatnie pytanie: czy replika któą podał l4m3r to to o co chodzilo w konkursie czy nie?? Nie biore w nim udziału bo nawet na forum nie jestem zarejstrowany, po prostu zaciekawiło mnie to. Link to post Share on other sites
Westie Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Nie, to zupełnie nie jest to. A ci z Airshitguns zadali pytanie najwidoczniej nie znając na nie odpowiedzi (QED - pytają o "pistolet", nie "pistolety"). Po lekturze prawie stu stron tematu "Resident Evil Guns and Loadouts" na Arnie's, o replikach broni z RE wiem już chyba wszystko. Chociaż co do wersji Beretty, nie wiem ile jest oficjalnych, a ile to autorskie konwersje. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Generalnie mozna przyjac ze wszystkie bronie uzywane w RE byly modelowane na podstawie replik ASG (podobnie jak w Metal Gear Solid). Jak kots nie wierzy - przejdzcie sobie dowolna czesc RE na PLayStation i poczekajcie do konca napisow koncowych - w podziekowaniach zobaczycie logo Tokyo Marui. Link to post Share on other sites
anonim111 Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Ok dzięki wszystkim za odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Recommended Posts