roziko Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Witam Z racji tego ze jeszcze nie potrafie wklejac fotek to podam "DROGE " do zdjecia na www.specwargear.com > Gear and equipment> body armour> i tam piata kamizelka od gory.. RBV-Freedom .Ci bardziej wytrfali moze trafia.. :) A teraz o co mi chodzi.. Szukam troche więcej fotke taj kamizelki a glownie chodzi mi o jej tył. No i jak wg. Was sie sprawdza? Czy ktos cos o niej wie? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ja tam takiej nie widzę :roll:. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Rowniez nic takiego nie widac, podaj adres do tych obrazkow. Quote Link to post Share on other sites
roziko Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 Próba wklejenia linka kończy się tym.. http://www.specwargear.com/ A więc tak.. Jest to kamizelka pierwsza pod kamizelką CIRAS-Land version.. (ktora jest 4 od gory) I pod spodem jest zdjecie faceta bez glowy ktore jest podpisane RBV- Freedom i to kamizelka ktorą nosi ten facet.. Przepraszam za to zamieszanie ale juz inaczej nie potrafie tego opisac:) pozdrawiam.. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 No to jest (jak również z opisu wynika) produkt bliźniaczy do Paraclete RAV. Ceny oryginały to kilkaset $, ceny kopii 130-200$. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 http://www.diamondbacktactical.com/ Poszukaj info u producenta. Quote Link to post Share on other sites
roziko Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Dzięki za link. A czy ktos z Was ma moze jakies fotki tych kamizelek w akcji? ps. stronka super Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts