Lis Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Jak zamontować kolbę bateryjną do G36? Chodzi mi o takie coś jak tutaj: www.wgcshop.com/(...)GP-ACC-469_cat_Stocks? Precyzując pytanie -- nie wiem, co z tymi kablami zrobić. Uczciwie przyznam, że nie rozkręcałem jeszcze swojego G36, więc może się wygłupię bo po otwarciu zobaczę co powinienem z nimi zrobić? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Lis Posted December 1, 2006 Author Report Share Posted December 1, 2006 Odpowiem sam sobie. Po rozłożeniu repliki nie widzę w dalszym ciągu sposobu na zamontowanie przewodów, no...nie licząc pocięcia i polutowania oryginalnych. :wink: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Moim zdaniem czerwony krótki kabelek lutujesz do jednego ze styków w gearboxie (do którego idzie przewód z baterii), czarny do czarnego idącego od baterii do silnika (ucinasz go i łączysz, zabezpieczasz termokurczem). Długie przewody od kolby do tych nowo zamontowanych przy gearboxie... ..chyba ;) Quote Link to post Share on other sites
Lis Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Z braku lepszych pomysłów zamontowałem kolbę, wsadziłem kable nad gearbox i będę je ciąć i lutować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts