Drakeus Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Od razu wymień tłok. GB też może pieprznąć... Quote Link to post Share on other sites
Denton Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Czy ktoś mógłby opisać co należy zrobić aby do KARTA/AGM ( zacytuje: jeden pies ) zamontować wzmocniony GB v.7 od G&P http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1855? Bo raz czytałem że są duże schody a gdzie indziej że pasuje. Miło byłoby gdyby było ze zdjęciami :) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 Wyciągasz "stary" GB i w jego miejsce wkładasz G&P. To tak w skrócie. A cala reszta to dopasowanie części otworów tak żeby selektor np pasowal, wymiana zębatek bo oryginalen nie pasują i nie trybią z ta jedną ktora jest w GB G&P, a kompletu XYT nie da się wsadzić bo nie pasuje, silnik nie pasi trzeba dłubać, i takie tam.... Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Panowie, jaką sprężynę dokładnie wytrzymuje ta replika? M120? Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) Witam. Mam mały problem a mianowicie> Posiadam replikę KARTa mającą 300 fps i problem jest typu że kulki (0,20) na max ustawionym hopie spadają po jakichś 10-20 metrach. Po wymienieniu gumki ulegnie to zmianie? Edited February 17, 2009 by Hubius Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 I też pytanie czy opłaca się kupować tą komorę Elementa ? Poprawi ona coś? Ponieważ podwójnej kulki na semi jak na razie nie ma nawet po użyciu silikonu na tym nędznym hi capie i na komorze. Silk ST-10 Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Mam problem z pokrętłem od Hopupa w KARcie A mianowicie wydaję się ta śrubka za krótka i nie do końca naciska dystanser i mi kulek nie podkręca. Macie na to jakiś patent? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts