Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] "Elitarny sport z dawką adrenaliny"

Recommended Posts

A dla ciebie thorn to takiego trochę dłuższego posta napisze. Nie mam 14 lat tylko 17. Za to w wieku 14 lat o życiu wiedziałem więcej niż ty teraz. Dla ciebie "Pan Policjant" i opinia o nim jest taka sama jak dziecka w przedszkolu. Naoglądałeś się amerykańskich filmów o dobrych gliniarzach i teraz myślisz że, nikt ci nic nie może zrobić a psy stoją wiecznie po stronie prawa. Masz płytkie myślenie i jesteś otumaniony przez to co w telewizji mówią. Jesteś zwykłym konserwatystą co myśli że, świat to jeden wielki ideał i inaczej być niem oże. A każdy kto się temu sprzeciwia jest zbuntowanym gówniarzem i najlepiej nazwać go ćpunem. Nie pale zioła, nic nie wącham nei wciągam i nie łykam. Ale jeżeli coś takiego byś mi powiedział na żywo w twarz (czego jestem pewien że byś się nie odważył), to nic dobrego by z tobą nie było.

A z tą historią co dostałem od psa to było tak:

Pewnego luzaackiego wieczoru ze znajomymi z pewnej miejscowości, siedzimy na przystanku i dyskutujemy o różnych bzdetach. W pewnym momencie podjeżdża radiowóz i wysiada dwóch psow. Jeden co kierował to był mlody niedojeb który wyraźnie się nas bał. Drugi to około 30 paro letni pies alkoholik który myśli że wszystko mu wolno. Była godzina 20:00. Ten starszy wyjebał na ziemie kopniakiem mojego kumpla i zapytał się wrzeszcząc co my tu k...a robimy. odpowiedzieliśmy że siedzimy sobie po cichu. Przeszukali nas wzieli pod alkomat i nic nie znaleźli i nic nie wykryli. Ten stary idiota zaczął drzeć ryja że robimy sobie z niego jaja. Wyraźnie był pod wpływem alkoholu. Pwoiedział że skoro tu przeszkadzamy komuś to już się rozchodzimy. Wtedy tak mi pałą w...ał, że nie mogłem oddechu złapać. Jak mój kumpel zapytał się za co dostał po bani i usłyczał że dziś za darmo to tylko po ryju można dostać.

Jeżeli ktoś nadal twierdzi że to była słuszna interwencja psiarni to ja naprawde nie chce z nim już dyskutować.

Nie mam 14 lat tylko 17.
Za to w wieku 14 lat o życiu wiedziałem więcej niż ty teraz.

Tak przepraszam szanownego pana bardzo nie wiedziałem że jest pan aż tak dorosły :mrgreen:

Masz płytkie myślenie i jesteś otumaniony przez to co w telewizji mówią. Jesteś zwykłym konserwatystą co myśli że, świat to jeden wielki ideał i inaczej być niem oże.

Proponuje zanim zaczniesz używać trudnych słów (w tym przypadku jak widze konserwatyzm) zapoznaj się z ich znaczeniem.

Co do telewizji źle trafiłeś bo oglądam jej w tygodniu jakieś 15 minut czasem jakiś film więc nie bardzo wiem co tam się dzieje.

Ale jeżeli coś takiego byś mi powiedział na żywo w twarz (czego jestem pewien że byś się nie odważył), to nic dobrego by z tobą nie było.

A w to nie wątpię przestraszyłbym się na pewno i wezwał policję bo wychodzę z ząłożenia że za stary jestem na bójki z gówniarzami a od prostowania ich jest min. policja.

Co do twojej życiowej historyjki to wybacz ale nawet nie miałem ochoty jej czytać więc może ktoś inny sie do niej odniesie.... Nie interesują mnie życiowe porażki "matołków"

:wink:

alienzo4, może masz porażenie mózgowe, bo tak się zachowujesz, jak cie policja pobiła biedny chłopczyku to możesz ich oskarżyć, przecież nikomu nie przeszkadzałeś i byłeś grzeczny, no i masz kumpla na świadka :P, tylko że wątpie by ktoś w to uwierzył. A to wyzywanie Thora na solówkę jest typowe dla niedowartościowanych szczylów, którzy myślą, że internet daje im anonimowość, mam nadzieje że twój team cie naprostuje, bo narobiłeś im siary co nie miara. Ręce opadają.

BANA MU !! :killer:

No ja już z wami nie moge!!! Wali mi to czy wierzycie w moją historyjke. Thora nie wyzwalem na solowke tylko stwierdzielem ze niemailby odwagi tego powiedziec mi w twarz tak samo jak i reszta was. A nawet jakby powiedzial to by po ryju dostal. Niechce mi sie z wami dyskutowac bo jesteście zwyczajnie tepi i o prawdziwym zyciu wiecie tyle co swinia o galopowaniu. Nalezycie do ludzi którzy myslą że policja zawsze pomaga biednym i ucisnionym. ale kiedys mam wielka nadzieje że tak sie na nich przejedziecie ze przypomnicie sobie posty z nickiem alienzo4. Nacodzień spotykam wielu pojebów ale z takimi jak wy to mi jeszcze nie przyszło korenspondować. Ale tak to już jest każdy chce być na forum mądry i pokazać coś od siebie. Ja już wcześniej napisałem każdy ma swoje zdanie o sprawie psiarni więc skończmy ten temat. Ale nie.... Zawsze znajdą się przyjeby ktore w kółko coś piszą oby tylko się pokazać. Już wy nawet k...a niewiecie sami co piszecie. Co wy myślicie że jak ktoś z psami miał zatargi i nie ma do nich szacunku to narkoman i przestępca jakiś? Słów na takich debili jak wy mi nie brakuje ale nie mam ochoty dalej dyskutować z ludźmi do ktorych nic nie dociera i którzy gó...o widzą o życiu.

A ty UkesU nie próbuj myśleć za moich ziomków z ekipy bo do pięt i mnie dorastasz

swoim poziomem inteligencji.

KONIEC K...A TEMATU.

Koziołku matołku po pierwsze żeby z kims dyskutować to trzeba mieć tego kogoś na jakim takim poziomie, może nie zauważyłeś ale z tobą tu nikt nie dyskutuje. Nie da się dyskutować z kims kto potrafi (hmm zbyt dużo powiedziane bo i z tym masz problemy jeżeli chodzi o ortografię...) tylko używać takich argumentów:

po ryju dostal.
Nacodzień spotykam wielu pojebów
to przynajmniej tłumaczy że środowisko ma niezły wpływ na coniektórych :mrgreen:
takich debili jak wy
Masz płytkie myślenie i jesteś otumaniony

i tak dalej i tym podobnie....

Nie wróżę matołkowi zbyt długiej kariery na forum...

Proponuje już czas do łóżka bo jutro pani od matematyki będzie pytała i będziesz zbyt zmęczony żeby cokolwiek odpowiedzieć tak więc do łóżka marsz !!!

Krótko. Mało przeżyłeś... Mało wiesz o życiu... Mam nadzieje że kiedyś spotkamy się i pogadamy o tym na spokojnie. Bo wiele słów z mojej i twojej strony by tu nie padło przy rozmowie w oczy.

Teraz daj sobie lepiej spokój i nie rób ze mnie gnoja bo... mnie nie znasz dziadku.

Taaak wiesz jestes stary dziadek i juz tyyyle przeżyłeś... Idź już spać bo naprawdę będziesz nieprzytomny jutro w szkole.

Jak skonczysz te 25 latek to może wtedy jak Cię spotkam na jakimś forum spróbuję jeszcze raz w tej chwili dziękuję za uwagę ale nie mam ochoty więcej czytać bo nie zasnę....

Ban czasowy dla użytkownika alienzo4 za stosowanie zwrotu obraźliwego wobec funkcjonariuszy oraz atak na użytkowników forum.

Prośba do użytkowników - jeśli widzicie, że tego typu posty są pisane nie odpowiadajcie. Prześlijcie PW do jednego z adminów, czy modów o zamknięcie dyskusji. Nie ma sensu wymiana postów na takim poziomie jaki miał miejscie w tym przypadku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...