Karol88 Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 witam chcialem sie zapytac czy po wsadzeniu M110(Guarder) do R6 Well nie bedzie trzeba wymieniac zebatek? mam tez pytanie czy lepiej wsadzic M100 czy M110, mam zamiar dokupic do tego baterie 9,6V 1400mAh firmy KAN za odpowiedz dziekuje Quote Link to post Share on other sites
kojot Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Zębatki powinny wytrzymać M110 ale dodatkowo musiałbyś wymienić głowice tłoka, głowice cylindra, prowadnice i łożyska, aby sprzęt podziałał i nie zepsuło się coś po kilku strzałach. Jeżeli kupisz m100 wymienić powinieneś głowice tłoka i prowadnicę sprężyny, reszta powinna wytrzymać. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 A ja na początek proponowałbym poszukać w tym dziale bo jest na którejś ze stron kilkudziesięcio stronnicowy temat o wszelkich możliwych upgrade'ach tej repliki.... Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 w tym dziale to moze nie ale tutaj jest o R6 wszystko, jak tuningowac, co tuningowac etc ;) http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...&hl=m4+well Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts