darkcezary Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Chciałbym sobie kupić na początek zabawy z asg ten oto karabinek: http://www.air-soft-gun.pl/index.php?str=p...;product_id=119 Moje pytania polegają na tym: 1.Czy ktoś go ma? 2. Dobre to ma osiągi? 3.Czy jest jakaś ''tania replika'' w przedziale 50-60zł z lepszymi osiągami? I jak tak to prosze o link. Czyli standardowe pytania zadawane przez tych o dopiero zaczynają zabawe. Quote Link to post Share on other sites
karbo Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 No pewnie ze jest np.shotgun M47 z Dobuble eagle albo pistolety stiin.Zajrzyj do działu Jestem Zielony i do tematu replika do 50 zl. Quote Link to post Share on other sites
Bubi Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 To ma autentycznie system HU? Quote Link to post Share on other sites
Guest lonek393 Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Może ma ........ Polecam m47a od de, kałacha cymy, klamki STTI, bo stiin to nie istnieje,to ich nie polecam, zajrzyj do działu dla zielonych i "replika do...". Ten mr-772 to kiepski jest. Quote Link to post Share on other sites
misiu_george Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 nie jest kiepski mam go i jest bardzo celny a osiągi do tarczy o 20 m oddalonej to wali w 10-6 a dalej też nieźle. Dodam, że mam MR-722 firmy WELL i mam pytanie w związku z nim. Czy mogę na niego mówić m4?? bo ma w sumie to samo tylko rączke w kształcie trójkąta, a m4 w kształcie koła?? Quote Link to post Share on other sites
Bubi Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Ma hop up czy nie? bo to mnie ciekawi jak by za 45zł było coś z regulowanym HU Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts