hichel Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Hehehehe tak się składa, że w ten weekend mój chłopak zabrał mnie właśnie na MRU i muszę przyznać, że już nie mogę się doczekać kiedy znów tam pojadę....Zajebiste miejsce na maksa....Byłam też na strzelance z miejscowymi i też mi się bardzo podobało :D Ale absolutnie zgadzam się z tym, że podziemia nadają się tylko na spacery i ewentualne nocowanie. A jeśli się strzelać to tylko po okolicznych lasach bo na dole zbyt niebezpiecznie i za ciemno. Wolf, a Ty jakiś podsłuch u mnie w domu masz czy jak 8O bo właśnie godzinę temu rozmawialiśmy o tym z Thomasem jak połączyć Boryszyn ze strzelaniem :wink: a przy okazji jeszcze chcę namówić swoją ekipę czyli FST na wyprawę tam P.S. Idę przeszukać dokładnie pokój czy jakichś podsłuchów nie mam zamontowanych :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Wydalo sie... Ciesze sie ze sa wspolne pomysly i moze nawet uda sie je zrealizowac. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts