inteligent Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Mam taki problem mam już 1rok swojego wella i postanowiłem go rozłożyć i wymienić kilka rzeczy między innymi dyszę i po załóżeniu i oddaniu 1 strzału okazało się że dysza zostaje w tylnym położeniu to znaczy że jak popatrze od spodu karabinu do komory hop up to dyszy nie widać ale jak oddam strzał to wtedy ją widać jak się przesuwa do przodu. Moje pytanie czy to normalne że dysza po oddaniu strzału jest w tylnym położeniu? Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Może po prostu nie zwracałeś na to zbyt wielkiej uwagi dlatego, że dysza była takiego samego koloru jak komora HU :roll: Ogólnie jest tak, że na słabej baterii po oddaniu strzału dysza lekko wystaje do wnętrza komory. Na jakimś lepszym zasilaniu cofa się maksymalnie. Link to post Share on other sites
inteligent Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 dzięki piękne za odpowiedź, bałem się już że coś źle złożyłem :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts