skorek Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Witam Szukam danych na temat munduru i oporządzenia żołnierzy z Holandii. Na allegro znalazłem kilka rzeczy takich jak: Koszula Spodnie Kamizelka/Pas Taktyczny i tutaj mam pytania jak wygląda kamizelka taktyczna żołnierza holenderskiego i z jakich przedmiotów się składa :?: Na oku mam też kamizelkę przeciwodłamkową ale słyszałem, że jest niewygodna jak brytyjska ... Do tego takie podstawy jak ładownice do kamizelki, manierka, saperka, gogle bolle comander itp. itd. Mam też pytanie jakiego hełmu używają żołnierze NL :?: Na internecie mało znalazłem dlatego pytam was ;-) PS. Jak macie jakieś stronki po angielsku to wrzucajcie bo holenderski jest przerypany :lol: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 30 sekund szukania. http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=21849&st=0 Poza tym jest parę innych topików. Dziękujemy za poszanowanie czasu innych. Miłej lektury. EDIT | | v Wiesz co? Mi też. Dlatego zajęło to 30 sekund a nie 5. Quote Link to post Share on other sites
skorek Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 Sorry ... Ale zapomniałem dodać, że opcja szukaj mi nie działa włącza się za każdym razem błąd 503 :/ Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Wystarczy że parę razy "odświeżysz" stronę po wyskoczeniu 503 i będzie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts