regal Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Witam , chciałbym stuningować (zwiększyć fps i zasięg) M15A4 CA wersje sprężynową. Prosił bym o jakieś rady , najlepiej z linkami . Myślałem nad gumnką HopUp silikonową , i jeszcze czy jest odpowiednik BoreUp do sprężynowych replik? Z góry dzięki , pozdrawiam maniaków ASG ! Quote Link to post Share on other sites
noah Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 nie zroibisz z nią nic, zresztą nawet nie próbuj bo ona w sotcku i tak pada ;) btw: rzeczy o których piszesz są do aegów, do springów nikt nic takiego nie robi ( nie licząc snajperek ) Quote Link to post Share on other sites
regal Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 Ostatnio znalazłem gumke HopUp silikonową do spręzynowych replik ;/ . Mojim zdaniem gumki HopUp są do każdych replik co mają HopUp Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 No bo jak nie ma gumki to nie ma HopUp'a. Genialne. sorry;] Quote Link to post Share on other sites
karolen Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 jak nie ma gumki to są dzieci.... :) sorry;] Quote Link to post Share on other sites
regal Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 Chodziło mi dokładnie o to że jak replika ma gumke HopUp zwykłą to można wymienić na powiedzmy sylikonową . Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 zle myslales i koniec. tuningowac taka sprezyne to mozna chyba tylko robiac podkladki pod sprezyne, mozna probowac jakas niby prec lufe zamontowac, gumka nie mam pojecia czy jest chociaz troche podobna do tych z AEG'ow wiec nie wiem czy dalo by sie przerobic w jakis sposob. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts