PAT_Pinky Posted August 10, 2003 Report Share Posted August 10, 2003 http://www.airsoftgun.ru/articles/airsoft_...de/ca2003.shtml pewnie juz ogladaliscie wszyscy , ale moze kogos to zainteresuje Link to post Share on other sites
Cybul Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 A ja nie widziałem :) Link to post Share on other sites
Foka Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 a ja nie widzialem i nie mam zamiaru ogladac... po co mam sie denerwowac? :( Link to post Share on other sites
Pikace Posted August 11, 2003 Report Share Posted August 11, 2003 Nie wiem dlaczego Pinky odsyla do jakiegos "szemranego" adresu z Rosji, kiedy aktualny katalog produktow (a takze postery i manuale!) mozna spokojnie obejrzec na oficjalnej stronie www.classicarmy.com ??? Tak BTW to stronka CA otrzymala nowy "look" i mozna wdepnac tam na chwilke, aby poogladac nowe produkty, w tym RISowe wersje Armalite'a. Oczywiscie jak ktos nie ma uprzedzen co do ogladania, jak Navy! ;-) Pozdro Pik Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted August 11, 2003 Author Report Share Posted August 11, 2003 Bo przyzwyczaiłem sie że na stronce CA nic ciekawego nie ma i nie warto tam nawet zagladać. A ten szemrany adres z Rosji jest drugim po WMASG serwisem ASG na ktory zagladam w pierwszej kolejnosci. Cóż widze ze CA zabrało sie ostro do roboty, podobno TM ma nie byc dłużne i wprowadzić do produkcji wersje niektorych replik na orginalnych czesciach producentow broni, osobiscie w to watpie. Link to post Share on other sites
Regin Posted August 12, 2003 Report Share Posted August 12, 2003 A mi link nie działa :( . A chciałbym zobatrzyć co tam CA znowu wyombinowało Link to post Share on other sites
Recommended Posts