sirrafael Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Witam, Jako, ze mam znajomego pana mieszkajacego w Irlandii, niedaleko Newcastle mam pytanie. Czy istnieja gdzies tam w okolicy sklepy z odzieza militarna? Niekoniecznie musi byc nowa, moze to byc tez demobil. Wkazdym razie bylbym bardzo wdzieczny za informacje teleadresowe ;) (Takiego wątku nie widziałem na forum :roll: ) No i jak wyglada sprawa oplacalnosci? Jako, ze to bedzie paczka prywatna nie ponosze, rzadnych innych kosztow, chodzi mi o ceny mundurow, kamizelek, butow itd. Pozdrawiam Sir Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Newcastle jest w UK, coś Ci się pomerdało.... Quote Link to post Share on other sites
sirrafael Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 Na pierwszy rzut oka, moze sie wydawac, ze tak ale.. http://www.fallingrain.com/world/EI/7/Newcastle.html ;) Tak wiec moje pytanie jest dalej akutalne.. Quote Link to post Share on other sites
Dobry Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Witam, Dokładnie sklep o takiej samej nazwie znajduje się w Dublinie: skrzyżowanie Mary's Lane z Capel Street, Dublin 1 Ogólnie sklep bardzo drogi głównie posiadają kopie dpm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts